Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez? Miért tartok...

Miért van ez? Miért tartok megint ugyanott súlyban?

Figyelt kérdés
Szóval én nem mondanám magam annyira túlsúlyosnak, meg anyáék mindig azt mondták, hogy én pont jó vagyok, meg csinos vagyok, azt hiszem akkor voltam 168 cm-hez 45 kg, sőt már majdnem elértem a 46 kg-ot, ami elég nagy szó, elég nehezen hízunk. Aztán jött egy elég stresszes időszak, akkor fogytam 2 kilót, akkor voltam 43, sőt, ha meg nem oldódik az ügy, akkor 42 kg-ra is lementem volna, már majdnem ott tartottam, és akkor mindenki észrevette a fogyást. Szörnyülködtek, hogy fogytam és én is észrevettem, hogy lecsúsznak rólam a ruháim meg minden. Aztán jött a nyári szünet és újból közelítettem a 45 kg felé. Pár hete mértem magam, akkor már 44, majdnem 45 kg voltam és utána is ettem rendesen. Láttam magamon, hogy újra csúcs formában vagyok, rám jönnek a ruhák meg minden. Ma is ráálltam a mérlegre, azt hittem már 46 kg is vagyok azóta, meg a tükörben is úgy látom, hogy jól nézek ki most, nem olyan véznának, mint a stresszes időszakban, eszek is rendesen, nem annyit, mint akkor és mégis látom, hogy újra 43 kg vagyok. Nem tudom miért csökken újra a súlyom, pedig már eszek és nem stresszelek, mint akkor és anyáék is látják, hogy jól nézek ki.

2023. júl. 30. 20:32
 1/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, itt én nem küldök képet.
2023. júl. 30. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha sportolsz az megváltoztatja a formád, alapvetoen jobban nezel ki. Szoval az izom es zsir arany is szamit, nem csak a suly

Egyebkent pedig igy is korosan sovany vagy es 46 kilosan is az voltal

2023. júl. 30. 21:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelesi kenyszer a sok tiktok intsta miatt, nem irigylem ezt a generaciot
2023. júl. 30. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Pajzsmirigyeddel minden rendben van? Szerintem nézettesd meg.

És ne nézegesd folyton a mérlegen magad. 1-2 kg ingadozás teljesen normális.

2023. júl. 31. 05:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Marha jól nézhetsz ki :-D Bár gyerekosztályon biztos van rád megfelelő méret.
2023. júl. 31. 05:50
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Számolj kalóriákat. Lehet, hogy te úgy érzed, hogy eleget eszel, de valójában kevés. Ha viszont ez rendben van, akkor irány az orvos.
2023. júl. 31. 06:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

3 kilot egy nap alatt is ingadozhat az ember, menstruacio alatt tobbet is. Ez normalis.

Mivel fogytal, biztosan nem eszel eleget, csak hiszed. Mérni kéne

2023. júl. 31. 07:34
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
Kezdd el élni az életed és értelmes dolgokkal foglalkozz. Most 3 kg súlyingadozás történetét olvashattuk el terjengősen. 🙄
2023. júl. 31. 20:37
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

Az ugye megvan, hogy a 168 centihez LEGALÁBB 51-53 kilónak kellene lenned és akkor épp elérnéd a normális súlyhatárod legalját?

Én is 45 vagyok most (stressz, diétahiba, hasmenős vírus) - hááát. Örülök, hogy még van menzeszem, de 5 km séta már nehézkesen megy.

Alig várom, hgoy ismét 54-55 legyek.

2023. aug. 2. 23:04
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy 43 kilóval hogy nem vagy még kórházban?????
2023. aug. 2. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!