Az útellenőr autók pontosan mit/hogyan ellenőriznek? Csupán annyit látok, hogy jó lassan végigmegy az adott útszakaszon. Ugyanott akár többször is egy hónapban.
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 18:11
1/6 anonim válasza:
Semmirekellő az összes csak teljen el a nap hozzáállás.
Legutóbb szóltam nekik hogy a főútvonal táblát fordítsák már vissza mert valami agyalágyult kínjában visszafordította; azóta is úgy áll.
Egyébként útkarbantartással kapcsolatos jelentési kötelezettsége lenne a területileg illetékes szervek felé: például úthibák helye, kopott, eltűnt táblák, felújítandó burkolati jelek, útszegély, csapadékvízelvezetők, csatornafedelek állapota stb közúton lévő elhagyott jármű jelentése, közlekedés biztonságot veszélyeztető anyag vagy eszköz eltávolítása (mondjuk olajos út, gumidarabok) helyszín szükség esetén biztosítása.
2/6 anonim válasza:
Az autó tele van mérőműszerekkel, amikkel képet alkotnak az adott út állapotáról. Arról nem ők tehetnek, hogy a kormány az adófizetők pénzét nem az utakra, hanem falábú, villanyszerelőktől is kikapó focistákra költi.
3/6 A kérdező kommentje:
igen erre gondoltam én is, hogy valamiféle műszerek lehetnek az autóban. de ha látják hogy full szar az út (márpedig a műszer biztos hogy látja, ha a futóművem észreveszi), akkor miért nem sikerül megcsinálni, évek óta kb járhatatlan, főleg eső után, mert olyan szinten áll a víz a nyomvájúban illetve a többszáz méteren keresztül egybefüggő kátyúban...
2023. júl. 22. 21:05
4/6 anonim válasza:
Autópályán figyelik a lerobbant autókat, és kitáblázzák, hogy a hülye kamionosok ne rongyoljanak bele.
5/6 anonim válasza:
2
Ha nincs rá pénz, akkor ők mi a bánatnak vannak????????????????????? Szemfényvesztésnek????
6/6 anonim válasza:
Nem értem miért lett az egyes lepontozva. Mert kimondta az igazságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!