Miért eszem többet, ha reggelizek?
Ha kihagyom a reggelit, amit amúgy egész jól is bírok, kb 11kor leszek kicsit éhes és a munkában délben van az ebédszünetem, akkor jól tudom tartani a kcal keretet. De ha eszem délelőtt, akkor bukta. Akkor már eszem mindent. Édeset, sósat, többet, többször, mint kellene.
Ez miért van?
Nálam meg pont fordítva van. Ha nem eszem, 11 után jön az ebéd, meg tudom enni az adagomat.
De ha csak fél tál müzlit eszem 8-9-kor, (kb 2,5 dl összesen) hogy legyen valami a gyomromban, még egy tál saláta sem csúszik le ebédidőben… :D
Ezek szerint én működöm hülyén. :D
Nekem is ez van, ha otthon vagyok akkor nem reggelizek, van hogy delutan 2-ig se vagyok éhes.
Munkahelyen minden nap eszek 8-kor, 11.40-kor járunk ebédelni, már a falat kaparom olyan éhes vagyok addigra, tök mindegy mit reggeliztem
Ha nem reggelizel, összeszűkül a gyomrod, kevésbé kívánod a kaját.
Ha reggelizel, akkor fordítva...
A reggeli a legfontosabb mondás valójában egy reklámszlogen, a Kellogg's termékeit népszerűsítették vele.
Egyébként a "ha szomjas vagy, már kiszáradtál" meg egy izotóniás ital reklámja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!