Miért eszem többet, ha reggelizek?
Ha kihagyom a reggelit, amit amúgy egész jól is bírok, kb 11kor leszek kicsit éhes és a munkában délben van az ebédszünetem, akkor jól tudom tartani a kcal keretet. De ha eszem délelőtt, akkor bukta. Akkor már eszem mindent. Édeset, sósat, többet, többször, mint kellene.
Ez miért van?
en szerintem nem kell eröltetni azt ami nem megy. Minek valtoztatni azon ami müködik..? Ennyi.
Egyebkent enis ilyen vagyok. Pedig en nagyon egeszsegesen eszek....a reggelim is anno az volt mindig de utanna mar beindul ez a na akkor most reggeli volt nemsokara ebed es mar 11.00kor kopog a szemem...
Ha nem reggelizek, kavezok delelött sokat iszok szuperul birom enis 12.00ig legalabb. Söt utanna akkor mar ebedre sem vagyok olyan nagy gyomru hogy csomo bele fer.
Nekem ez igy jo.
Azért, mert a te szervezeted is így működik!
Ezt én is így tapasztaltam.
Én reggel sosem vagyok éhes, aztán egy időben elkezdtem reggelizni életmódváltás miatt, merthogy "a reggelit sosem szabad kihagyni, az a legfontosabb étkezés, főleg a fehérje, tojás, zabpehely, müzli" (utálom) blablabla", aztán meg nem éreztem jól magam, és én is éhesebb voltam, hamarabb megéheztem, mint mikor nem ettem semmit, úgyhogy azóta megint nem reggelizek és így nap közben sem érzek az evésre akkora késztetést - nekem így jó!
Te is tedd azt, ami neked jó! Ahogy jobban érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!