Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jo alaknak szamit?

Ez jo alaknak szamit?

Figyelt kérdés

16 eves lany vagyok. 164cm, 65-70kg, viszont azert van rajtam izom, szoval rz a tomeg nem csak zsir..

A derekam 80cm

A csipom 88cm

A combom 58cm

A vallszelessegem pedig 41 cm

Szerintetek ez milyen arany? Nekem jobban tetszenek az izmosabb lanyok, mint azok, akik nagyon vekonyak, de ha bele nezek a tukorbe, szerintem en tul 'szeles' vagyok, vagy nem is tudom.. Hogyan tudnek esetleg ezen valtoztatni?

2023. júl. 24. 12:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

8as, koszonom, akkor ezekre figyelni fogok.

9es, 170cm es 65kg neked az volt latvanyosan sok? Nem tudom, szerintem az a pont jo arany, mivel mint irtam, nekem a nadszal kisasszonyok kevesbe tetszenek. Az, hogy nincs rajtam annyi izom, hogy jol nezzek ki, ebben teljesen igazad van, viszont mindenki mashonnan adja le nehezebben a zsirt, en pl a hasamrol, a labam vidzont szalkas, es az az 58cmes comb az nem zsirbol all:)

10es, koszonom a valaszat, viszont mint parszor leirtam, en nem olyan maga kaliberukent szeretnek kinezni, bar biztos vagyok benne, hogy szuper formaban van, es eszmeletlenul nez ki, de a kesobbiekben en mindenkepp izmosodni es ezaltal 'hizni' szeretnek, viszont ez nem mostani projekt.. Az meg, hogy 30 eves koromra 100 kg leszek, az azert nem olyan biztos:) 2020ban alacsonyabb voltam(nem tudom pontosan hany cm) es 75 kg korul mozgott a sulyom. Azota nottem, sikerult egy keveske izmot felszednem es szalkasodnom, pedig nem voltam erre rafeszulve, szimplan csak valtozott az eletem;)

2023. júl. 25. 13:49
 12/12 A kérdező kommentje:
Mindenki valaszat koszonom, varom meg a hozzaszolasokat. Delutan megyek sportorvos, majd megirom, hogy vele mire jutottunk:))
2023. júl. 25. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!