Ez jo alaknak szamit?
16 eves lany vagyok. 164cm, 65-70kg, viszont azert van rajtam izom, szoval rz a tomeg nem csak zsir..
A derekam 80cm
A csipom 88cm
A combom 58cm
A vallszelessegem pedig 41 cm
Szerintetek ez milyen arany? Nekem jobban tetszenek az izmosabb lanyok, mint azok, akik nagyon vekonyak, de ha bele nezek a tukorbe, szerintem en tul 'szeles' vagyok, vagy nem is tudom.. Hogyan tudnek esetleg ezen valtoztatni?
8as, koszonom, akkor ezekre figyelni fogok.
9es, 170cm es 65kg neked az volt latvanyosan sok? Nem tudom, szerintem az a pont jo arany, mivel mint irtam, nekem a nadszal kisasszonyok kevesbe tetszenek. Az, hogy nincs rajtam annyi izom, hogy jol nezzek ki, ebben teljesen igazad van, viszont mindenki mashonnan adja le nehezebben a zsirt, en pl a hasamrol, a labam vidzont szalkas, es az az 58cmes comb az nem zsirbol all:)
10es, koszonom a valaszat, viszont mint parszor leirtam, en nem olyan maga kaliberukent szeretnek kinezni, bar biztos vagyok benne, hogy szuper formaban van, es eszmeletlenul nez ki, de a kesobbiekben en mindenkepp izmosodni es ezaltal 'hizni' szeretnek, viszont ez nem mostani projekt.. Az meg, hogy 30 eves koromra 100 kg leszek, az azert nem olyan biztos:) 2020ban alacsonyabb voltam(nem tudom pontosan hany cm) es 75 kg korul mozgott a sulyom. Azota nottem, sikerult egy keveske izmot felszednem es szalkasodnom, pedig nem voltam erre rafeszulve, szimplan csak valtozott az eletem;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!