Ez jó alaknak számít?
2019. aug. 6. 08:22
1/16 anonim válasza:
Csalóka is lehet a fotó. Így nőként is azt mondom hogy csinos, de tudom hogy lehet csalni :D behúzott has, kitolt fenék, oldalfotó. Valóságban meg tök más alakja van
2/16 subrette válasza:
Amit látunk az jó. A karod nem löttyedt, lapos has, formás popsi és comb. Ha reális véleményt kérsz az alakodról, egész alakos bikinis képet tölts fel.
3/16 anonim válasza:
Jó a kép. Nem vagy kövér az biztos. De az alakod nem látszik. Szemből kéne egy kép, nem ilyen kitekert, nagyon pózolós. És persze olyan, amin az egész alakod látszik. Ezen a lábaid nagy része egyáltalán nem látszik.
4/16 anonim válasza:
nekem kicsit olyan husis.Lehetne alakítani még,de nem rossz.
5/16 anonim válasza:
Ez husis? Ugyanazt a képet nézzük???
6/16 anonim válasza:
5: igen, sajnos vannak olyanok, akiknek mindenki husis, aki nem 40-50 kiló :D És akkor csodálkoznak, hogy miért olyan zavartak a mai lányok, és miért van annyi lelki problémájuk.
Egyébként a képen látható lány egy teljesen normál alkat. Nem sovány. De egyáltalán nem husi, nem túlsúlyos.
Eleve nem lehet mindenkinek ugyanolyan alkata, alakja. És jó is, hogy nem mindenki ugyanolyan.
7/16 A kérdező kommentje:
#2, en bevallalom :)
2019. aug. 7. 06:48
8/16 A kérdező kommentje:
2019. aug. 7. 07:03
9/16 subrette válasza:
Szerintem büszke lehetsz az alakodra. Nagyon jó alakod van.
10/16 A kérdező kommentje:
Koszonom😌
2019. aug. 7. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!