Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jo alaknak szamit?

Ez jo alaknak szamit?

Figyelt kérdés

16 eves lany vagyok. 164cm, 65-70kg, viszont azert van rajtam izom, szoval rz a tomeg nem csak zsir..

A derekam 80cm

A csipom 88cm

A combom 58cm

A vallszelessegem pedig 41 cm

Szerintetek ez milyen arany? Nekem jobban tetszenek az izmosabb lanyok, mint azok, akik nagyon vekonyak, de ha bele nezek a tukorbe, szerintem en tul 'szeles' vagyok, vagy nem is tudom.. Hogyan tudnek esetleg ezen valtoztatni?

2023. júl. 24. 12:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%

Lakattal a hűtőre.

Kövér vagy.

2023. júl. 24. 12:14
 2/12 anonim válasza:
69%
Képet mutass. De a száraz tények szerint duci lehetsz.
2023. júl. 24. 12:14
 3/12 A kérdező kommentje:

Koszonom a valadzokat.

Esetleg valami tipp, h mit kellene kezdjek ezzel a hrlyzettrl?

Napi 8000 lepes mindig megvan, heti 2szer fociedzesre jarok, probalok minden nap eljutni setalni a kutyammal illetve heti 1-2 alkalommal lovagolok. Alltalaban csak vizet iszom, viszont anyum foztjet eszem, amire teny, hogy nem figyel, h mondjuk a borso fozelek mennyire csomcsog a zsirban.. Viszont bem vagyok tul nagy etvagyu, napi 3szor eszrk, de az sem mindig esik jol..

Min kellene valtoztatnom?

2023. júl. 24. 12:32
 4/12 anonim ***** válasza:
37%

A derekad picit soknak tűnik, de igazából az is kérdés, hogy van-e kicsi hasad, vagy ilyen szélesebb alkat vagy. Egy fotó tényleg sokat segítene ezt megítélni.

Ha fogyni szeretnél, akkor szedj egy kicsit kisebb adagokat. Reggeli, vacsora miből áll? Ha azt magadnak csinálod, akkor azt ki tudod számolni, az ebédet pedig be lehet tippelni, bár elég pontatlan lesz. De az ilyen otthoni ételek, ha nem konkrétan rántott, meg zsírban sült dolgok, akkor 500-800 kcal/adag (nyilván ha többet szedsz, akkor több, ha kevesebbet, akkor kevesebb).

2023. júl. 24. 13:08
 5/12 anonim válasza:
21%
Futás.
2023. júl. 24. 13:10
 6/12 A kérdező kommentje:

4es nek koszonom

Oszinte leszek, fogalmam sincs, hogy hogyan tudok ide kepet felrakni😅

5os, sajnos igy sincsen tul sok idom, illetve focizas kozbe futok en eleget..

2023. júl. 24. 13:31
 7/12 A kérdező kommentje:

Igen, van pocakom.

Reggeli alltalaban zabpehely, valtozo hogy mikent elkeszitve.

Vacsora alltalaban valami gyumolcs vagy vajas piritos

2023. júl. 24. 13:33
 8/12 anonim ***** válasza:
47%

Ide nem tudsz, képmegosztóra rudsz, és onnan belinkeled. Csak szerkeszd le az arcodat, hogy ne lehessen felismerni :)

Egyébként a zabkása jó, a vacsorád picit sok szénhidrátban és nincs benne fehérje. De ha nem eszel sokat belőle, akkor valószínűleg nem az a gond. A pirítóshoz ehetsz sok zöldséget, 1-2 karika sonkát, és máris jobb. Igazából a mennyiség lehet a kérdés. Érdemes lenne konyhai mérlegen lemérned, és kalória kalkulátorral (pl yazio) kiszámolnod mennyi az annyi. Szerintem pl anyukád örülne, ha segítenél a főzésnél, és akkor azt is tudod, hogy miből menyi kerül az ételbe :)

Amúgy valószínűleg nem eszel sokkal többet, mint ami egy kicsit vékonyabb alakhoz kellene, max párszáz kalória pluszban van. Szóval nincs szükség radikális változtatásra.

2023. júl. 24. 20:13
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Ez vagy tízzel több, mint kéne.

Én 169 centisen voltam 65 és már az is látványosan sok volt, és nyugi, messze NINCS rajtad annyi izom, hogy jól nézz ki.

Sajnos ez az igazság.

2023. júl. 24. 23:10
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
16 évesen?! Ez borzasztó. Kövér vagy már most, 25-30 éves korodra 100 kg leszel. Én 165 cm-es nő vagyok, és 52 kg 41 évesen. Te már 16 évesen olyan súlyos vagy, ami még egy ilyen magasságú felnőttnek is rengeteg lenne.
2023. júl. 25. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!