Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy segítsek neki, ha már...

Hogy segítsek neki, ha már ilyen hülye volt?

Figyelt kérdés

Kacifántos story. Van egy túlsúlyos barátnőm (mármint barát, én is nő vagyok), aki összeszólalkozott a pasimmal a fogyásról. Az volt a vita tárgya, hogy a barátnőm túl keveset fogy havonta, és így sose éri el a célját - állította a párom, aki szerint ezt tök egyszerű kivitelezni. Addig-addig vitatkoztak, hogy kitalálták azt a hülyeséget, hogy a pasim elkezd hízókúrázni, és ha pont ugyanabban a súlyban lesznek, akkor elkezd fogyni vele, hogy megmutassa mennyire egyszerű ez. Nagyjából 100 kilónál találkoztak.

Kitalálhatjátok mi lett a vége.. nyilván nem tudott fogyni, sőt, valójában egyre csak hízik azóta is, és már őt is frusztrálja. Ha tippelnem kéne, akkor az a probléma, hogy kb 30 kilót hízott a 3 hónapos hízókúrája alatt, hiába mondtam, hogy ne csinálja, és emiatt annyira kitágult a gyomra, és olyan evészavarai lettek, hogy most nem bír leállni. Szinte már könyörög nekem, hogy segítsek valahogy rajta, viszont én nem tudok ott állni mellette egész nap, meg elzárni a kajától. A helyzet nagyon nem vicces, mert annyira felborult a táplálkozása, hogy egyelőre azt sem tudja elérni, hogy ne hízzon tovább. Orvoshoz nem akar menni.

Mégis hogy lehet kívülállóként segíteni neki akaraterőben?

2023. júl. 20. 18:54
1 2
 11/12 hosszúhajú ***** válasza:
50%
magánúton jelentkezzetek be diabetológushoz. azért írom hogy magánúton, mert a kerületi diabetológiára úgy küldd a házidoki hogy előbb vérvétel aztán, vagy jó esetben egyből, de őt nem lehet megkerülni államilag.
2023. júl. 21. 03:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Jaj már megint egy feeder troll kérdés... Nem olyan rég még te voltál a srác és a csajod kért meg hogy hízz hogy együtt fogyjatok le
2023. júl. 21. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!