Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy segítsek neki, ha már...

Hogy segítsek neki, ha már ilyen hülye volt?

Figyelt kérdés

Kacifántos story. Van egy túlsúlyos barátnőm (mármint barát, én is nő vagyok), aki összeszólalkozott a pasimmal a fogyásról. Az volt a vita tárgya, hogy a barátnőm túl keveset fogy havonta, és így sose éri el a célját - állította a párom, aki szerint ezt tök egyszerű kivitelezni. Addig-addig vitatkoztak, hogy kitalálták azt a hülyeséget, hogy a pasim elkezd hízókúrázni, és ha pont ugyanabban a súlyban lesznek, akkor elkezd fogyni vele, hogy megmutassa mennyire egyszerű ez. Nagyjából 100 kilónál találkoztak.

Kitalálhatjátok mi lett a vége.. nyilván nem tudott fogyni, sőt, valójában egyre csak hízik azóta is, és már őt is frusztrálja. Ha tippelnem kéne, akkor az a probléma, hogy kb 30 kilót hízott a 3 hónapos hízókúrája alatt, hiába mondtam, hogy ne csinálja, és emiatt annyira kitágult a gyomra, és olyan evészavarai lettek, hogy most nem bír leállni. Szinte már könyörög nekem, hogy segítsek valahogy rajta, viszont én nem tudok ott állni mellette egész nap, meg elzárni a kajától. A helyzet nagyon nem vicces, mert annyira felborult a táplálkozása, hogy egyelőre azt sem tudja elérni, hogy ne hízzon tovább. Orvoshoz nem akar menni.

Mégis hogy lehet kívülállóként segíteni neki akaraterőben?

2023. júl. 20. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a halálba... legközelebb csukott szemmel próbálja meg az Y-parkolást, hogy megmutassa, milyen könnyű? Ez az ember egy időzített bomba, akit egyszer a saját egója visz a sírba.
2023. júl. 20. 19:29
 2/12 anonim válasza:
100%
Pszichológust, pszichiátert javaslok, ehhez te sajnos kevés leszel. Komoly gondok vannak annál mentálisan, aki ilyet bevállal..
2023. júl. 20. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem hiszem el, hogy ez ne troll kérdés lenne, mert ilyen abszurd helyzet nem létezik, de, ha valóban igaz:

Valaki csak azért elkezd hízni, hogy aztán Ő megmutassa egy teljesen random embernek, hogy könnyű lefogyni, aztán kiderül, hogy Ő sem tud lefogyni.

A gyomra nem tágult ki, ne aggódj. Szimplán csak nincs akaratereje.

Érdemes lenne elkezdeni megismerkedni a kalóriával, kalóriadeficittel, mint fogalmak, ha pedig nagyon eldurvulnak a dolgok az étkezési zavarral kapcsolatban, akkor pedig pszichológus muszáj lesz.

A férjed sem a legélesebb kés abban a bizonyos fiókban, az tuti..

2023. júl. 20. 20:02
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
A gyomortágulás komoly dolog. Egy idő után muszáj lesz megműteni, ha tovább eszik. A legjobb amit tehetsz, ha a grabancánál fogva is, de elrángatod az orvoshoz. Most győzd meg, mert ennek súlyos következményei lesznek!
2023. júl. 20. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagynám hogy megoldja, ha már ennyire érti a dolgát.
2023. júl. 20. 21:21
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
behalok, hogy a gyakori ez alá a kérdés alá tette be a "nincs többé kövér cica" reklámot
2023. júl. 20. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Nehéz elhinni a napokban több ilyen kérdés volt gyakorin, és állítólag vmi sorozat inspirálta az emberekben
2023. júl. 20. 21:34
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem úgy, hogy ha már leírtad ezt a kamu storyt, akkor írsz egy olyat is, amiben már mindenki lefogyott és mindenki happy.
2023. júl. 20. 22:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kívülállóként? Sehogy - már ha igaz a kérdés.

Akkor kellett volna leállítani, amikor ezt a marhaságot kitalálta.

Az emberek nem egyformák, az egyik attól is hízik, ha csak a kajára gondol, a másik bármit megtenne, hogy felszedjen 2 kilót.

A fogyással ugyanez: van, aki könnyen fogy, más meg vért izzad, hogy leadjon pár kilót.

Mi értelme volt ennek az egésznek, hm?

2023. júl. 20. 23:04
 10/12 anonim válasza:
Semmit ne csinálj vele, aki ilyet bevállal annál komoly gondok vannak. Viszont nem ártana ha elmenne orvoshoz.
2023. júl. 20. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!