Hogy segítsek neki, ha már ilyen hülye volt?
Kacifántos story. Van egy túlsúlyos barátnőm (mármint barát, én is nő vagyok), aki összeszólalkozott a pasimmal a fogyásról. Az volt a vita tárgya, hogy a barátnőm túl keveset fogy havonta, és így sose éri el a célját - állította a párom, aki szerint ezt tök egyszerű kivitelezni. Addig-addig vitatkoztak, hogy kitalálták azt a hülyeséget, hogy a pasim elkezd hízókúrázni, és ha pont ugyanabban a súlyban lesznek, akkor elkezd fogyni vele, hogy megmutassa mennyire egyszerű ez. Nagyjából 100 kilónál találkoztak.
Kitalálhatjátok mi lett a vége.. nyilván nem tudott fogyni, sőt, valójában egyre csak hízik azóta is, és már őt is frusztrálja. Ha tippelnem kéne, akkor az a probléma, hogy kb 30 kilót hízott a 3 hónapos hízókúrája alatt, hiába mondtam, hogy ne csinálja, és emiatt annyira kitágult a gyomra, és olyan evészavarai lettek, hogy most nem bír leállni. Szinte már könyörög nekem, hogy segítsek valahogy rajta, viszont én nem tudok ott állni mellette egész nap, meg elzárni a kajától. A helyzet nagyon nem vicces, mert annyira felborult a táplálkozása, hogy egyelőre azt sem tudja elérni, hogy ne hízzon tovább. Orvoshoz nem akar menni.
Mégis hogy lehet kívülállóként segíteni neki akaraterőben?
Komolyan nem hiszem el, hogy ez ne troll kérdés lenne, mert ilyen abszurd helyzet nem létezik, de, ha valóban igaz:
Valaki csak azért elkezd hízni, hogy aztán Ő megmutassa egy teljesen random embernek, hogy könnyű lefogyni, aztán kiderül, hogy Ő sem tud lefogyni.
A gyomra nem tágult ki, ne aggódj. Szimplán csak nincs akaratereje.
Érdemes lenne elkezdeni megismerkedni a kalóriával, kalóriadeficittel, mint fogalmak, ha pedig nagyon eldurvulnak a dolgok az étkezési zavarral kapcsolatban, akkor pedig pszichológus muszáj lesz.
A férjed sem a legélesebb kés abban a bizonyos fiókban, az tuti..
Kívülállóként? Sehogy - már ha igaz a kérdés.
Akkor kellett volna leállítani, amikor ezt a marhaságot kitalálta.
Az emberek nem egyformák, az egyik attól is hízik, ha csak a kajára gondol, a másik bármit megtenne, hogy felszedjen 2 kilót.
A fogyással ugyanez: van, aki könnyen fogy, más meg vért izzad, hogy leadjon pár kilót.
Mi értelme volt ennek az egésznek, hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!