Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megéri otthoni 10-30 perces"ed...

Megéri otthoni 10-30 perces"edzéseket" csinálni mint pl.: ChloeThing?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék változtatni az alakomon, főleg a combom mert nagyon zavar.

Kondiba nincs nagyon lehetőségem elmenni. 165 cm vagyok és 60kg de próbálok egészségesen enni és kerülni a cukrot de úgy is lassú.

Az ugrálókötél tényleg segít meg a hullahopp karikát ajánlották valahol?

17/L

2023. júl. 20. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen
2023. júl. 20. 12:50
 2/6 anonim válasza:
100%
A legegyszerűbb testmozgás a futás és “mindent átmozgat”. Fogyni csak combból nem lehet és legyél türelmes, ahogy nem egyik napról a másikra jött fel, nem várhatjuk hogy gyorsan menjen le se.
2023. júl. 20. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Mindjárt megjelenik a "csak a progresszív súlyzós edzés vezet eredményhez nem a 20 min booty work ugrabugra videók", de neki ne higgy :D

Igenis számít és fogsz látni változást, ha kezdő vagy. Lassan egyre többet csinálsz. Ha meg csak kicsit formásodni szeretnél és nem kigyúrni magad, akkor tényleg bőven elég mondjuk heti 3x1 óra Chloe Ting. De kezdheted csak 10 perccel is :)

2023. júl. 20. 16:37
 4/6 anonim ***** válasza:
18%
Megéri, ha nem akarsz eredményeket látni.
2023. júl. 20. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

A semminél nyilván több. De azt tudod, hogy Chloe Ting-nek komplett edzéstervei vannak az oldalán? Azok azért nem napi 10 percek, inkább 30+, főleg, ha bemelegítesz, és le is nyújtasz.

Egyébként teljesen ingyenes, szóval szerintem érdemes kipróbálod. Én szoktam használni kiegészítő edzésnek a videóit, súlyzósok is vannak, amik inkább haladók, de kezdőbarát edzés is akad bőven.

2023. júl. 20. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Kiindulásnak nem rossz de 10 perc az bemelegítés max, nem edzés.
2023. júl. 23. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!