# nyilván igen :) de ezt nem mindenki tudja :) Nyilván jó dolog a kalória deficit, de mindenki vakon írogatja itt gyk-n . Akinek meg írod, nem biztos, hogy tisztában van azzal, mit is jelent. Én csupán próbálom felhívni a figyelmet. Másrészt szoptatás alatt pont nem ajánlott. Kb lehetetlen kiszámolni, mennyit emészt fel . Egyen amennyi jól esik, többször. Mellette könnyű mozgás, amennyit tud . Nem tudom , miért kell lepontozni:) A kalória deficit többet jelenthet. Sokan úgy értelmezik, hogy akkor össze esznek mindent is, csak legyen kalorian belul. Ez pedig nagyon nem mindegy :) Én csak erre akartam felhívni a figyelmet … :)
2023. júl. 14. 22:51
12/31 anonim válasza:
Ugrik a kötél? Ha nem, akkor így írjuk: ugrókötél.
2023. júl. 15. 01:10
13/31 anonim válasza:
Jó kardióedzés, de rettentő monoton és unalmas..
2023. júl. 15. 14:13
14/31 anonim válasza:
Hát az ugrókötéllel önmagában nem fogsz lefogyni, max nagggyon lassan, kb egy év alatt. Ennek az az oka, hogy átlagos fittségi szinntel keveset tudsz belőle csinálni, mert nagyon megterhelő mozgásforma. Ha mondjuk 10 percig tudsz folyamatosan ugrálni (kétlem) akkor hurrá, elégettél ~80-100 kalóriát testsúlytól függően. Az lóf*sz. Nyilván az ember közben erősödik, fejlődik, szóval pár hónap alatt lehet eljutsz oda hogy egy teljes értékű edzés legyen belőle ami kalóriadeficit szempontjából ér is valamit. De sokkal jobban jársz, ha keresel valami aerobikus edzést, minimum 20-25 perceset, és azt csinálod minden nap, vagy minden 2. nap. Az ízületeid is meg fogják köszönni.
2023. júl. 15. 14:15
15/31 NTBS válasza:
Inkább ne próbáld ki.
2023. júl. 15. 15:11
16/31 anonim válasza:
Ugrálókötelezés jó, ha több fajta trükköt csinálsz, akkor nem fogod megunni zenehallgatás mellett.
Csak akkor fogysz, ha kalóriadeficitben vagy.
Vádlit fogja joobban izmosítani.
2023. júl. 15. 15:44
17/31 anonim válasza:
Szerintem futással jobban jársz.
2023. júl. 15. 15:44
18/31 anonim válasza:
Minden mozgás jó. Ha csak ezt tudod csinálni, vagy ezt szeretnéd ez is jó! A lényeg, hogy mozogj, sportolj. Meg persze figyelj a kajára. Egészségesebben és kevesebbet mint eddig. ;)
2023. júl. 15. 15:49
19/31 anonim válasza:
Az ugrókötelezés inkább kiegészítő gyakorlatnak jó. 30-40 perc alatt elhasználnál vele kb 500kcal-t, ha másodpercenként kettőt ugrassz. Ennek már lenne értelme, de nagyon unalmas
2023. júl. 15. 17:21
20/31 A kérdező kommentje:
Jól le lettem beszélve róla.. régen súlyzós edzést csináltam meg hiitet. Azt szerettem de kimaradt pár év és hiztam sajnos. Terhesség alatt még jött fel hiába figyeltem. 2 hónapos a fiam, már nincs tejem úgyhogy nem szoptatok.
Időm viszont nulla.. ezért gondoltam a kötelet de igen azért van rajtam egy 20-25 kg felesleg :(
Étkezésre igyekszem figyelni de hiányzik a sport..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!