Melyik a legjobb diéta férfiak számára?
Időszakos böjtölés jónak tünik, viszont egyértelmü hogy bármit is választok egy életen át tartanom kell, mert már estem bele a hibába hogy leadtam sokat abbahagytam és vissza szedtem a súly nagyrészét évek múlva.
Jelenleg 180 cm, 104 kg vagyok, úgy vettem észre hogy negatív hat az egészségemre, szóval fogyás mellett döntöttem, és persze külsöre is nagyon öregít a plussz súly, a cél kb heti 1kg minusz, 70kg ideális végcélnak tünik, hogy fiatalosan nézzek ki
Nem szeretek edzeni mert nagyon fárasztó.
A zsírt égeti a böjt nem izmot
"A zsírt égeti a böjt nem izmot"
Zsírt (ahogy izmot is) nem a böjt éget, hanem a kalóriadeficit. Ha értelmetlenül böjtölsz, koplalsz, ezáltal kalóriadeficitbe kerülsz, hiszen éhezteted magad, akkor mind a zsír-, mind az izomszövetek és sejtek lebontása megindul a szervezeted által.
Ha egyik nap 0 kalória, másik nap 3000.
Akkor átlagban 1500 kcal ami deficit egy férfinál mindenképpen fogyást eredményez
Igen idővel mint ahogy a hízás is.
De ha tartom fogyás lesz hosszútávon
A böjt pedig egészséges, főleg az elhízott alternatívához képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!