Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik a legjobb önfejlesztő...

Mik a legjobb önfejlesztő anyagok férfiak számára?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, hogy ideje rászánnom az időt, energiát, és fejlesztenem magamat. Önbizalomdúsabb, határozottabb, férfiasabb, erősebb akaratú akarok lenni. Milyen könyveket, írásokat tudnátok ajánlani, ami segítene ezt a célt elérni? Gyakorlati jellegű tanácsokat is szívesen fogadok!

2017. dec. 26. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
sport
2017. dec. 26. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
10%

Te ilyen Pierre Richárd-Félénk vok, de hódítani akarok vagy talán személyiségben?

Lessed a filmet:

[link]

2017. dec. 26. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
férfihang XD
2017. dec. 26. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:

box edzés heti 3x,heti 1x örömlány dugása és hétvégén diszkóban csajozás.

és jah a férfihang oldalon is van pár hasznos dolog ezekhez.

2017. dec. 26. 23:52
 5/8 A kérdező kommentje:
A Férfihangon nagyon jó cikkek vannak, nagyon sokat olvastam már. Remekül összefoglalja az emberi kapcsolatok és jellemzők elméleti oldalát - viszont a gyakorlati megvalósításról kevés szó esik, nem igazán találunk választ ott sem a HOGYAN? kérdésekre. Éppen ezért szeretnék valami ilyen kategóriájú olvasmányt, ami a gyakorlati elérésre koncentrál. A box már megfordult a fejemben nekem is, ki is próbálom januártól.
2017. dec. 27. 08:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Real Social Dynamics videókat lesd meg Youtube-on, ha tudsz angolul.
2017. dec. 27. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is foglalkoztam ezzel egy időbe én Anthony Robins határtalan Siker könyvét ajánlom.
2017. dec. 29. 18:57
 8/8 anonim válasza:
Annyit elárulok, hogy fejlődni csak úgy tudsz, ha csinálsz valamit, a som olvasgatás és tanulás önmagában semmire nem jó. A helyedben idegeneket leszólítanék amilyen helyzetben csak lehet, rengeteg új embert megismernék, akikkel tartanám is a kapcsolatot messengeren, eljárnék házibulikba vagy szórakozóhelyre. De a legfontosabb, hogy tudj úgy beszélni mindenkivel, hogy teljesen oldott állapotban vagy, és a legjobban önmagad vagy. Én is éppen "kepzem magam" h önbizalomban sokkal jobb legyek, és mostanában nagyon sok új embert ismertem meg. Meg járj el mindig más tarsasággal, minden nap menj ki emberekkel csakúgy, hogy jól érezd magad. A határozottság abban rejlik számomra, hogy nem hagyod h mások befojásoljanak bármilyen dologban, mindig neked legyen igazad, ne hagyd magad és emellett ha nem parázol fölöslegesen semmin, ha mindenkivel szívesen beszélsz meg minden helyzetet lazán átélsz.. na szerintem csak ennyi egy határozott önbiualomteli extrovertált ember.. Ja és az önfejlesztésből még csak annyi, hogy tanuld meg azt, hogy bármi nem jön össze az nem a suerencsétlenségedbek köszönhető, hanem mindig TE vagy a hibás ha valami nem jön össze. Mert ha magadat hibáztatod, akkor mindig változtatni fogsz a dolgokon, legközelebb más és jobb leszel és akkor sikerülhet bármi. És ha lehetőséged van valamire ne legyél p@nci, élj vele és határozottan cselekedj, ne habozz!
2018. jan. 2. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!