Mik a legjobb és legrosszabb tulajdonságaid, és mennyire vagy kedvelt ember?
A legjobb tulajdonságom hogy tökéletes vagyok.
Rossz nincs.
Kor, nem.
Én leszarom, hogy kedvelt vagyok vagy nem!
Mások véleményére teszek rá!
SZERINTEM
Legjobb: karrierista, de annak sem a durva valtozata, aki mindenkit/mindent elhanyagol a jobb jovoert.
Legrosszabb: kiallok az igazamert, sajnos meg akkor is probalok, ha rajovok, hogy enntevedtem.
Lehet mas emberek nem ezeket latjak bennem, de en ezeket
Ki tevedett es miben is? Hogy nem kapott mindenki uj pecót és több zsetont? Vagy mert annyira ragaszkodtok az ősputrikhoz, meg azt hiszitek ti is mennétek, hogy ezzel totál aláástátok a bizalmat?
Semmi bajom nem volt senkivel, csak a sok szemétséget akartam kidobni. Megmaradt. Örüljetek, önök kérték.
Legjobb: Humánus, nyugodt és odaadó vagyok
Legrosszabb: Hirtelen haragú vagyok és durva
Legjobb: segítőkészség, vidámság, őszinteség
Legrosszabb: halogatás, érzelemvezéreltség, őszinteség (sokan nem szeretik, ha az igazat mondják nekik, pedig nem bunkón közlöm)
Kedveltség: nem vagyok az, mert kerülöm az embereket, van 1-2, aki ismer, a többiek hagyjanak békén :)
28n
Sokan szeretnek, mert kiállok az igazságtalan bánásmódban részesültekkel, mindenkire úgy nézek mint kollégára vagy rokonra,
DE
észreveszik a hiányosságaikat, visszatükrözök hibákat,
Látják hogy kéne és van hova fejlődni.
Legjobb: rendszerben gondolkodom; leások a részletekig. Legrosszabb: a rövidtávú memóriám rossz; sokszor össze-vissza vagyok; nem vagyok karakán.
/35F/
Legjobb:humoros vagyok,kiállok a szeretteimert,kiállok magamert,könnyen baratkozok
Legrosszabb:heves vagyok,lusta és neha kicsit bunkó vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!