Ugró kötéllel fogyás?
Nemrég szültem maradt rajtam felesleg.. ráadásul előtte is volt már így most kész katasztrófának érzem magam..
Sokat hallottam hogy az ugró kötél nagyon jó fogyasztó gyakorlat.
Baba mellett sok időm nincs így hosszú edzéseket nem tudok csinálni..
Aki ezzel fogyott le leírná hogyan és miként ?
Mikor volt az a nemrég? Az elején nem ajánlják az ugrálós sportokat.
De amúgy minden sport hozzájárul a már említett kalóriadeficithez.
Nagyon nem mindegy, hogy mekkora a felesleg rajtad. Ha mondjuk öt kiló, akkor hajrá, vegyél egy ugrókötelet, aztán amikor eszedbe jut, ugrálj egy kicsit.
Ha meg 40 kiló, akkor eszedbe ne jusson ugra-bugrálni,
Ha nem akarsz méhsüllyedéssel élni az első pár hónapban legalább kerüld az ugrálós sportot.
Az étkezésre kell amúgy is figyelni, döbbenetesen kevés kalóriát éget a mozgás ha mondjuk egy szelet süti kalóriabevitelével összehasonlítod.
7 voltam. Egyébként a kalória deficit egy nem rég szült anyukának roppantul rossz tanács . (És amúgy másnak is ) . Valószínű szoptat meg, egy anyuka ilyenkor eleve sok energiát veszt ezzel, gyakorlatilag a mozgás meg ezt tetézi. Nem kell túlzásba vinnie, csupán egészségesen étkezni és sétálni max . Idővel lehet kocogni már, amit írtam is, vagy a guggolas/ súly hordas nem vészes, az meg belefér. Max később lehet erőltetni .
Később ki kalkulálni, mi az a kalória, ami egészséges, és azt, vagy kicsit alacsonyabban ( max 200kcal mínusz naponta) tartani, és mozogni melle . De hangsúlyozom, mindezt a tápanyagok figyelembe vételével, mert nagyon nem mindegy, miből épül fel az a napi kalória :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!