Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugró kötéllel fogyás?

Ugró kötéllel fogyás?

Figyelt kérdés

Nemrég szültem maradt rajtam felesleg.. ráadásul előtte is volt már így most kész katasztrófának érzem magam..

Sokat hallottam hogy az ugró kötél nagyon jó fogyasztó gyakorlat.

Baba mellett sok időm nincs így hosszú edzéseket nem tudok csinálni..

Aki ezzel fogyott le leírná hogyan és miként ?

2023. júl. 14. 19:10
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Mármint hogy kezdetben mennyit csinált..stb milyen terv szerint haladt és az is érdekelne mennyit fogyott kgban illetve mindazt mennyi idő alatt.
2023. júl. 14. 19:11
 2/31 anonim ***** válasza:
80%
Egyedül a kalóriadeficiti fogyaszt. Bármilyen mozgásforma segít a fogyásban, hiszen kalóriát éget, de ha étrendileg nem vagy kalóriadeficitben, akkor hiába ugrókötelezel, nem fogsz fogyni. Mennyi a napi kalóriabeviteled?
2023. júl. 14. 19:25
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Mikor volt az a nemrég? Az elején nem ajánlják az ugrálós sportokat.

De amúgy minden sport hozzájárul a már említett kalóriadeficithez.

2023. júl. 14. 19:56
 4/31 anonim ***** válasza:
79%
Tökmindegy, kalóriadeficit számít, melle meg mozogj valamit, ez akár lehet az ugrókötél is, bár azt nem tudom hosszútávon elképzelni, mint sport. Vagy evtizedekig ugralni akarsz hogy megőrizd a súlyod?
2023. júl. 14. 20:21
 5/31 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon nem mindegy, hogy mekkora a felesleg rajtad. Ha mondjuk öt kiló, akkor hajrá, vegyél egy ugrókötelet, aztán amikor eszedbe jut, ugrálj egy kicsit.

Ha meg 40 kiló, akkor eszedbe ne jusson ugra-bugrálni,

2023. júl. 14. 21:23
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz méhsüllyedéssel élni az első pár hónapban legalább kerüld az ugrálós sportot.

Az étkezésre kell amúgy is figyelni, döbbenetesen kevés kalóriát éget a mozgás ha mondjuk egy szelet süti kalóriabevitelével összehasonlítod.

2023. júl. 14. 21:29
 7/31 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem a legjobb ha figyelsz az étkezésre. Mindig annyit egyel ami épp jól esik, tehát nem eszed tele magad, megallsz mikor elmúlik az éhség érzet, és inkább egyel többször. Illetve fontos, mit eszel. A kalória deficit egy dolog, és egyébként is kell figyelni, mit viszel be, de ilyenkor különösen fontos. A legjobb a sok könnyű hús, zöldség / gyümölcs, és egészséges kötetek, de lényegében ez rajtad múlik, te érzed, mitől vagy energikus, gyakorlatilag a tested jelzi is ezt. Mikor ezt érzed egy étel után, abból egyel többet. Emellé menj sétálni, baba kocsival, a babának is jó és neked is, minél többet. Otthon guggolj, esetleg szerezz be láb és kar sulyokat, ezzel végezd a házi munkát . Nagyon sokat tud dobni :) Ha már kicsit energikusabb vagy, jelolj ki egy napi fel órát, a picit addig bízd másra, és menj el egy laza kocogasra:) ha napi fel óra is, erre nem kell nagy akarat, így könnyen be tud épülni a napokba, de rendszeres és jót fog tenni, később pedig tudod növelni az időt. :)
2023. júl. 14. 21:37
 8/31 anonim ***** válasza:
0%

7 voltam. Egyébként a kalória deficit egy nem rég szült anyukának roppantul rossz tanács . (És amúgy másnak is ) . Valószínű szoptat meg, egy anyuka ilyenkor eleve sok energiát veszt ezzel, gyakorlatilag a mozgás meg ezt tetézi. Nem kell túlzásba vinnie, csupán egészségesen étkezni és sétálni max . Idővel lehet kocogni már, amit írtam is, vagy a guggolas/ súly hordas nem vészes, az meg belefér. Max később lehet erőltetni .

Később ki kalkulálni, mi az a kalória, ami egészséges, és azt, vagy kicsit alacsonyabban ( max 200kcal mínusz naponta) tartani, és mozogni melle . De hangsúlyozom, mindezt a tápanyagok figyelembe vételével, mert nagyon nem mindegy, miből épül fel az a napi kalória :)

2023. júl. 14. 21:44
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
#8, pont jól leírtad a kalóriadeficitet :-) Természetesen a szoptatást bele kell számolni az elhasznált kalóriába. És valóban nem ajánlott túl nagy deficit.
2023. júl. 14. 22:24
 10/31 hosszúhajú ***** válasza:
22%
használ de rettenetesen fárasztó - talán pont ezért használt. én nem néztem kalóriát, csak köteleztem míg ki nem nyúltam. valószínűleg ezért működött jól.
2023. júl. 14. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!