Mi a véleményetek erről a fogyásról? 60 nap alatt 28 kg.
https://www.youtube.com/watch?v=9KWv_teeUqM
Valami nutri diéta volt az. Szerintem nem néz ki rosszul a srác, hiába fogyott gyorsan. Napi 900 kcalt evett.
Vélemény?
Én másfél éve 2 hétig kórházban voltam COVID miatt. A 2 hét alatt több, mint 10 kilót fogytam. Szóval igen, meg lehet oldani technikailag, hogy ennyit fogyjon az ember. De nem érdemes. Amikor hazakerültem, annyi erőm nem volt napokig, hogy a boltba átmenjek. (Ami 100 méter.) Oké, a betegség miatt is le voltam gyengülve, ez is tény, de nagyban hozzájárult, hogy rövid idő alatt fogytam túl sokat. Akkor kezdtem magamhoz térni, amikor 5 kilót sikerült visszaszednem. De addig pokolian éhes voltam. Azóta lefogytam ismét 5 kilót, de immár rendesen, havonta 1 kilós tempóval. Most jól érzem magam.
Szóval hacsak nincs valami komoly egészségügyi oka, baromságnak tartom, hogy az ember kikészítse a szervezetét a durva fogyással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!