Mi a véleményetek erről a fogyásról? 60 nap alatt 28 kg.
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=9KWv_teeUqM
Valami nutri diéta volt az. Szerintem nem néz ki rosszul a srác, hiába fogyott gyorsan. Napi 900 kcalt evett.
Vélemény?
2023. júl. 13. 08:54
1/13 anonim válasza:
Minek... Nincs semmi értelme, úgy sem tudja tartani.
2/13 anonim válasza:
Napi 900 kalória, konkrétan éhezés.
60 nap alatt nem egészséges 28 kilót fogyni.
Semmiképp sem ajánlatos ezt kipróbálni.
Ja, és ki tudja, hogy igazából a srác hogyan fogyott le.
3/13 anonim válasza:
Nem néztem végig a videót, mert nem kell tudni a részleteket ahhoz, hogy az ember tudja, hogy ez mindenhogy egészségtelen. 60 nap alatt max. szerintem 10 kiló az, ami reális, nyilván attól is függ, hogy kinek mi az induló súlya, sokszor 60 nap alatt a ember örül az 5 kg fogyásnak is, de nyilván a 28 az mindenhogy irreálisan sok. A videóban szereplő személy pedig egy felnőtt férfi ember, akinek nem tudom mennyi volt a kiinduló súlya, de 2700-3000 kalória simán lehetett a szintentartó napi kalóriabevitele, szóval azt lecsökkenteni 900-ra?! A legnagyobb ostobaság. Illetve a leírásában is írja a videónál, hogy reméli, hogy motivál mást is az egészséges táplálkozásra. Már nem azért, de 900 kalóriás étrend az minden csak nem egészséges. Akit tényleg érdekel az egészsége, az nem így csinálja.
4/13 anonim válasza:
60 napig szinte nem evett semmit ezért a túlélés miatt a szervezete elkezdte felélni önmagát? Tehát erről mi a véleményünk, hogy éhenhalás vagy kórház előtt mennyit lehet leadni? Látszik is az előtte utána képen hogy egyáltalán nem lett izmos sportos szálkás, mert kb csak annyi izma maradt a koplalástól amennyivel még éppen tud mozogni. Felborította az anyagcseréjét, tönkretette a szervezetét. Ez nem diéta. De hidd el az ő példáját százezrek követik. Olyan emberek akiket nem érdekel az egészség, a fittség, a külső, csak az hogy kisebb darabok legyenek. Ez az egyszerű mód. Az egészségeshez meg komoly konditermi edzés kell és nagyon jó étrend.
5/13 anonim válasza:
Sztem napi 900 meg 600 kalóriával sem lehet 2 hónap alatt 30 kilót fogyni, átbacás szagú ez.
6/13 anonim válasza:
Honnan tudod hogy tényleg 60 nap? Meg mi az, hogy fat to fit? A srác dagiból skinnyfat lett, van még hátra munka bőven.
7/13 anonim válasza:
-Semmi garancia arra hogy valóban 60 nap telt el. ( Nem is reális)
-Jó nagy hülye hogy ezt csinálta.
- hosszútávon a koplalás élhetetlen és egészségtelen
-Az anyagcsere adaptálódik az alacsony bevitelhez, ezek után nagyon valószínű, hogy normális energiabevitel mellett is hízni fog.
Összefoglalva, ez a lefogyott állapot nem fog sokáig tartani, így az összes kínlódás amit beletett, felesleges.
8/13 anonim válasza:
a srácon látni a videó elején hogy nem egyszerű elhízásról van szó volt szó az máshogy nézne ki (szerény véleményem szerint nekem inkább szteoridok mellékhatásából eredő vizesedésnek néz ki, abból fogyhatott kilót ilyen rövid idő alatt. szteoridok mellékhatásából eredő vizesedésnek néz ki, abból fogyhatott 28 kilót ilyen rövid idő alatt)
9/13 anonim válasza:
Vitaminhiány, vérnyomás és ciklusprobléma es nagyon hamar vissza fogja szedi amint abbaagyja
10/13 anonim válasza:
Ismered azt a videoreklámot, amiben egy elektromos gaz/gyom égetőt hirdetnek ? Össze lehet vágni a felvételeket, nem tudod ellenőrizni a dolog időbeliségét, meg is lehet fordítani a történéseket és lehet 29 kg-ot hízni 60 nap alatt. Volt pár éve egy csupasz túlélők c. sorozat, na abban a csupasz emberek 3 hét alatt a vadonban fogytak 10-15 kg-ot, ahol még napi 500 kalóriát sem vettek magukhoz, éjszakánként fáztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!