Egy nap hányszor esztek és miket?
Én napi háromszor eszek általában, ritkán van, hogy van egy plusz snack.
Reggelim ezek közül szokott lenni valamelyik: zabkása fehérjével, gyümölccsel; banán palacsinta gyümölccsl, valami olajos maggal, vagy "baconnel" (azt hiszem falusi comsonka a neve, de kb bacon íze van); fagyasztott gyümölccsel készül fehérje shake házi zabsütivel; ha elegem van az édesből, akkor egy szendvics, sok zöldséggel.
Ebédem általában valami hús + zöldséges köret, pl saláta, főzelék, sütőben sült zöldség, vagy wok-os zöldség, meg ami épp szimpatikus. A darált hússal töltött zöldségek is gyakoriak, pl cukkini, tök, vagy sütőben sült fasírt, ami vegyesen hús + zöldség. Néha eszem riszt, vagy bulgurt is, de ilyenkor nyáron kevésbé kívánom.
Vacsora kb teljesen random. Van, amikor csak egy fehérjeshake (ha reggel nem volt), van, hogy csak egy kis sütőben sült édesburgonya, saláta is előfordul, vagy szendvics, vagy a reggelihez hasonlóan banán palacsinta... Attól függ, mennyire vagyok éhes, mihez van kedvem.
Pár hetente eszem valami borzalmas mirelit kaját, amit szeretek, pl pizzát, egyik étkezésre.
Régen én is nehezen reggeliztem, de amióta aktívan sportolok, reggel vagyok a legéhesebb. Ha épp nem vagyok aktív, akkor van, hogy későre tolódik, olyankor a többi étkezésem is később van.
A plusz egy étkezés ilyenkor nyáron leginkább egy fagyi, vagy hasonló.
Változó.
Ami biztos: reggel egy kávé 2.5 deci tejjel, majd 3 óra múlva valami kenyér, paradicsom és paprika, meg valami fehérje (sajt, tojás, sonka stb.)
Ebéd az valami izmosabb cucc, rá 3 órára szoktam enni gyümölcsöt. A vacsora néha kimarad.
Ebéd hús és zöldség általában.
Szia.
3szor nagy étkezés, köztes meg kis snackek kalóriakereten belül, heti 4szer edzek, edzesnapokon tobbszor eszek mert edzes elott-utanhoz kell igazitani , hogy legyen energia
Pl ma:
7:10 protein turokrem
8-9:30: sulyzos edzes
11:00 zabkasa skyrrel almaval
15:30 csirkemllsonkás tortilla zöldségekkel
21:00 salata: cukkini, spenot, tonhal, cottage cheese öntettel, abonett mellé
22:45: alma (megéheztem sorozatnézéd közbe :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!