Egy nap hányszor esztek és miket?
4x
Nem baj ha kihagyod de a reggeli kihagyás okozhat esti falásorhamot ami viszont baj.
Ha azon kivul kiegyensulyozottan es eleget eszel akkor teljessn jo
4-5
Reggeli, ebéd, vacsora, és közöttük valami kis apróság, pl. gyümölcs, joghurt, keksz.
Nekem muszáj reggelizni, anélkül gyenge vagyok és szédülök, a gyomrom is korog, ha nem eszem.
Egy tegnapi hasonló kérdésnél már válaszoltam erre, úgyhogy bemásolom, amit akkor írtam:
Reggeli: gyümölcs, házikenyér, szalámi, zöldség
Ebéd: amit főztem, az mindig más pl. zöldségleves, pörkölt, sült hús, fasírt, rántott hús, főzelék, burgul, barnarizs..
Egy kis műanyaggal szoktam vinni a munkahelyre.
Ebéd után 1-2 kocka étcsoki.
Vacsi: 4-5 óra között, gyümölcs és egy péksüti, de van, hogy egy péksütit megfelezek két napra elosztom. Ilyenkor nyáron még egy jégkrémet is megeszek néha.
Kérdező, van az a mondás, hogy "Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár és vacsorázz úgy, mint egy koldus!"
Szerintem fontos a reggeli, jó napindításnak is.
4 étkezés
A mai napom pl
Reggeli: Sajtos sonkatekercs, csemegeuborka
Ebéd: párolt- sült káposzta sárgarépával és sertéshúsgombóccal
Edzés: 2 óra úszás ( minden hétköznap, munka után)
Vacsi:melegszendvicsek- paprikás szalámival, sajttal, zöldségekkel( paradicsom, zöldpaprika, hagyma)
Nasi: csokis proteinturmix ( ezt még szoktam inni diós-fahéjjas és meggyes változatban is)
Cukormentes cukorkák ( eper, karamella, csoki, kóla, kávé, mentolos ízekben)
Lassan 4,5 éve diétázom már, nagyobb fogyás után vagyok. Hasonló mintára szoktam enni.
Az ebéd mindig hús és zöldség, a reggeli lehet még pl rántotta vagy tükörtojás virslivel, vagy májkrémmel töltött paprika, vacsorára pedig heti egyszer szoktam enni kenyér helyett valamilyen tésztás vagy krumplis ételt. Amikor úgy érzem belefér, néha eszem olajos magvakat is.
Havi egyszer pedig csalónap van, ilyenkor nem diétázom, azt eszem amit megkívánok. Pizza, Kínai kaja, péksüti, cukros édesség, csipsz.
Én így teremtettem meg az egyensúlyt, a régi, illetve az új életem között, és határozottan működik, éhezés, koplalás nélkül.
Elárulná a 15, 68, 52%-os hogy miért szavazta le a 6. válaszomat és a 86-os szerint miért csak félig hasznos ez a válasz?
És az előttem lévő választ miért kellett ennyire leszavazni mikor teljesen igaz dolgokat írt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!