Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy nap hányszor esztek és miket?

Egy nap hányszor esztek és miket?

Figyelt kérdés
Baj ha a reggelit kihagyom, mert nem vagyok éhes?
2023. júl. 12. 10:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

4x

Nem baj ha kihagyod de a reggeli kihagyás okozhat esti falásorhamot ami viszont baj.

Ha azon kivul kiegyensulyozottan es eleget eszel akkor teljessn jo

2023. júl. 12. 10:45
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

4-5

Reggeli, ebéd, vacsora, és közöttük valami kis apróság, pl. gyümölcs, joghurt, keksz.

Nekem muszáj reggelizni, anélkül gyenge vagyok és szédülök, a gyomrom is korog, ha nem eszem.

2023. júl. 12. 10:48
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Ez változó, kizárólag akkor eszek, ha éhes vagyok, persze mértékkel, és azt eszek, amit megkívánok. Tegnap pl reggeli volt tepertős pogi, kakaóscsiga, ebéd meg rántott sajt rizi bizivel, túró gombóc. Ma reggeli zala felvágott, purpur kenyérrel, sajttal, 1 db kinder pingui. Ebédre lesz zöldborsó főzelék, fasírttal, almás palacsinta.
2023. júl. 12. 10:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
6-7 mindenfélét
2023. júl. 12. 11:13
 5/14 anonim ***** válasza:
31%
A reggeli étkezés dietetikai, endokrinológiai, gasztroenterológiai szempontból egy kiemelten fontos főétkezés, de nyilván senkinek nem egyetlen tényezőn fog múlni az egészsége, fogyás szempontjából pedig pláne mindegy, hiszen ott a napi összkalóriabevitel számítn, nem a napszak. Egyébként én átlagban napi háromszor étkezem (nyilván vendégsében, vagy nyaralás/utazás során ez változhat), plusz kisebb kiegészítő kajálások. Én is mindenfélét eszek, úgyhogy nem tudnám konkretizálni. Próbálom a növényi tápanyagforrásokat előnyben részesíteni, de egyébként ennyi.
2023. júl. 12. 11:41
 6/14 anonim ***** válasza:
34%

Egy tegnapi hasonló kérdésnél már válaszoltam erre, úgyhogy bemásolom, amit akkor írtam:

Reggeli: gyümölcs, házikenyér, szalámi, zöldség

Ebéd: amit főztem, az mindig más pl. zöldségleves, pörkölt, sült hús, fasírt, rántott hús, főzelék, burgul, barnarizs..

Egy kis műanyaggal szoktam vinni a munkahelyre.

Ebéd után 1-2 kocka étcsoki.

Vacsi: 4-5 óra között, gyümölcs és egy péksüti, de van, hogy egy péksütit megfelezek két napra elosztom. Ilyenkor nyáron még egy jégkrémet is megeszek néha.

Kérdező, van az a mondás, hogy "Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár és vacsorázz úgy, mint egy koldus!"

Szerintem fontos a reggeli, jó napindításnak is.

2023. júl. 12. 11:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

4 étkezés

A mai napom pl

Reggeli: Sajtos sonkatekercs, csemegeuborka

Ebéd: párolt- sült káposzta sárgarépával és sertéshúsgombóccal

Edzés: 2 óra úszás ( minden hétköznap, munka után)

Vacsi:melegszendvicsek- paprikás szalámival, sajttal, zöldségekkel( paradicsom, zöldpaprika, hagyma)

Nasi: csokis proteinturmix ( ezt még szoktam inni diós-fahéjjas és meggyes változatban is)

Cukormentes cukorkák ( eper, karamella, csoki, kóla, kávé, mentolos ízekben)

Lassan 4,5 éve diétázom már, nagyobb fogyás után vagyok. Hasonló mintára szoktam enni.

Az ebéd mindig hús és zöldség, a reggeli lehet még pl rántotta vagy tükörtojás virslivel, vagy májkrémmel töltött paprika, vacsorára pedig heti egyszer szoktam enni kenyér helyett valamilyen tésztás vagy krumplis ételt. Amikor úgy érzem belefér, néha eszem olajos magvakat is.

Havi egyszer pedig csalónap van, ilyenkor nem diétázom, azt eszem amit megkívánok. Pizza, Kínai kaja, péksüti, cukros édesség, csipsz.

Én így teremtettem meg az egyensúlyt, a régi, illetve az új életem között, és határozottan működik, éhezés, koplalás nélkül.

2023. júl. 12. 16:13
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Elárulná a 15, 68, 52%-os hogy miért szavazta le a 6. válaszomat és a 86-os szerint miért csak félig hasznos ez a válasz?

És az előttem lévő választ miért kellett ennyire leszavazni mikor teljesen igaz dolgokat írt?

2023. júl. 12. 16:17
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
8. Ebben ne keress logikát, itt mindenki leszavaz ha nem szimpi egy válasz. Engem is le szoktak. (7) pedig szerintem mindenki úgy eszik ahogy neki jó. A kérdés pedig az volt ki mit eszünk és mennyit. Így mindenkinek hasznos a válasza aki a kérdésre válaszolt.
2023. júl. 12. 16:33
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom én mindenkinek zöldet adtam
2023. júl. 12. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!