Így egészséges a fogyókúrám?
Hát először is lelki okok miatt negyede annyit eszem mint előtte, szóval keveset eszem és keveset mozgok (heti 1-2 alkalom) de mellette szedek táplálék kiegészítőket (l-karnitin, fehérje, egészséges zsírok, amino savak, vitaminok, különböző anyag csere gyorsító "csodaszerek",
Kajára figyelek, tésztát kerülöm, cukros üdítőt stb.
Viszont tényleg sokkal kevesebbet eszek, és nem akarok izombol fogyni a koplalásom alatt.
Férfi vagyok 23 éves 188 magas, 123 kilórol indultam pár héttel ez előtt, most vagyok 113
Köszi ha segítesz egy véleményel
Nem gondoltam volna mint laikus hogy átverés az l-karnitin
Persze tudom hogy kalória deficit és mozgás kell a fogyáshoz, fehérjét azért gondoltam mert kB 1000 kalóriát eszek naponta vagy kevesebbet (nem megy egyszerűen ennél több) és gondoltam talán így kevesebb izmot fogok veszíteni
Egészséges zsír meg "anyag csere fokozók" hal olajat eszem, szinefrin, és garcinia cambogiat,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!