Ez egészséges vacsorának számít?
Figyelt kérdés
4 szelet feketeerdei sonka, 125 gramm málna.2022. ápr. 21. 22:27
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
57 szavazat
1/13 anonim válasza:
Ez nem vacsora, hanem nassolás.
2/13 anonim válasza:
Egy óvodás eszik ennyit, ha nem éhes.
3/13 anonim válasza:
Egy anorexiásnak biztos elég. Koplalni nem egészséges.
4/13 anonim válasza:
Semmi kenyér, meg ilyesmi, csak magában a sonka? Miért?
5/13 anonim válasza:
Az nem baj, hogy nem eszel kenyeret, este én sem szoktam viszont normálisan eszem, nem nassolok.
Pl tál tartalmas leves, vagy rántotta/omlett, mexikói saláta, tohalas valami... stb.
Négy sonkától meg másfél marék málnától kétórán belül éhen halnék.
6/13 anonim válasza:
5.... na igen, és ilyenkor jön az éjszakai falásroham...
7/13 anonim válasza:
Én akkor már összekevernèm a sonkát valamilyen zöldségekkel/vagy iceberg salátával,tennék rá fűszereket,egy pici olivaolajat,akár egy kis sajtot is,esetleg egy szelet toast kenyeret is ennèk mellé.
8/13 anonim válasza:
Estére gyümölcs szépen megerjed a gyomir tetején, éjjel refluxot okozva ha eddig nem volt.
Sonka jó választás vacsora részeként, fehérje és zsír megvan.
Hiányzik a rost és a komplex szénhidrát, ami nem gyümölcs. Tehát minimum humusz (hüvelyes), vagy tk kenyér, tk tortilla, wasa kenyér. És valami zöldség.
De amit leírtál, sok szempintból nem túl jo
9/13 anonim válasza:
Ez nagyon kevés adag vacsorának, nem mondanám egészségesnek hisz alig eszel.
10/13 anonim válasza:
Nulla szénhidrát, emellett semmi más, ami kitöltené a gyomrod, hogy ne érezd magad éhesnek. Sok sikert ehhez, nem tudom, hogy mit akarsz elérni ezzel, de így nem fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!