Kb mennyit és miket eszel egy átlagos napodon, és hány kiló, mekkora magas vagy? Férfi vagy nő? Mennyire vagy aktív?
Figyelt kérdés
2023. júl. 11. 16:08
11/14 anonim válasza:
Na, az irigyek leszavazták a 6. válaszomat.
Teljesen a kérdésre válaszoltam, úgyhogy az irigységen kívűl nem látom az okot a leszavazásnak.
12/14 anonim válasza:
28/F 178 cm, 75 kg, (alacsony testzsír, sportos, izmos alkat) kb. 2500 kalóriát viszek be egy nap. Ülő munkát végzek, heti 3x kondizok. Mindent eszek amit szeretek, nem zárok ki semmit, a lényeg h nagyjából tartsam ezt a 2500 kcalt. Persze vannak olyan napok, események amikor elengedem a számolgatás és durr bele, havi 1-2 alkalom. Te biztosan túlsúlyos vagy, ha nem lennél az akkor fel sem teszed ezt a kérdést. Az a baj h nagyon magas kalória tartalmú ételeket eszel, rántott cuccok, rizs, jégkrém mindennap!? Hiaba kicsi az adag ha kalória dús az étel. Ha fogyni akarsz akkor rizs helyett parolt meg grillezett zöldségeket ennék köretnek es a húsokat nem rántanám hanem natúr sütném meg. Jégkrém heti 2x.
13/14 anonim válasza:
Utolsó te hogy vagy 75 kg izmosan, mikor én 175m és 101 kg vagyok és sovány?
14/14 anonim válasza:
Nyilván nem egy izmoskolosszus a 12-es, csak hát az atletikusan jó formákra manapság már rámondják a sok ropi madárijesztőhöz képest. De hogy te, 13-as sovány lennél, azt nehezen bírom elképzelni. Méter széles vállad meg csípőd van ötvenes karral vagy hogy máshogy? Én 182-höz vagyok 95 "csak", mégis durván beles vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!