100-120 kg felettiekhez szól a kérdésem: Mennyit, mit és hol esztek egy átlagos napon?
Reggelire egy szenya, tízórait nem.
Ebédre leves, meg 3-400 gr tarhonya pl + pörkölt
Tízórai valami gyümölcs.
Vacsi megint valami tészta, vagy 8-10 lapcsánka tejföllel-sajttal, 2-3 lángos, ilyesmik.
De ez amikor otthon vagyok, amikor nem, akkor random péksüteményeken élek.
Ülő munkát végzek 160 cm magas vagyok.
Régen reggelire pl egy kakaóscsiga az 500 kalória. Nem művészet egy csigát megenni. Ebéd egy tányér leves3-400 gramm plusz második. Ha nem figyelsz akár 800-1000 kalória vagy még több.Délután egy kis nasi chips, csoki. Este vacsora. Ez több ezer kalória és mellé semmi sport. Aki nem figyel hamar összeszedi magát. Így voltam 99 kiló.
Azóta sokat fogytam. Sportolok stb…
De néha nehéz. Együtt kezdünk ebédelni a munkahelyemen és én már rég emésztek amikor a többiek még bőven esznek. Heti 3x rohanok sportolni míg mások nyugodtan tévéznek, pihennek én meg azon agyalok ma is mennem kell valahová. Szeretek sportolni csak néha nagyon nehéz, főleg így évvége felé.
Csak 100 kiló voltam, jöhetek?
Reggel hatkor egy kávé feketén. Utána délelőtt 11-kor még egy kávé feketén, majd 2 db rántott húsos szenya. Egész nap kb. 5 cigi. Délután kettőkor utolsó kávé, utána hazafelé menet 4 túró rudi.
Vacsora 3-4 zsemle, felvágott, sajt, vagy rántotta 3-4 tojásból, vagy 2-3 kakaós csiga, vagy más péksütemény. Mindemellett rengeteg stressz, zajártalom, idegbaj, alvásdeficit.
Most 65 kiló vagyok, idegbaj maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!