100-120 kg felettiekhez szól a kérdésem: Mennyit, mit és hol esztek egy átlagos napon?
Hát én rohadjak meg, de hasonló mennyiséget eszek mostanában, csak egy fokkal egészségesebb kivitelben és az Istenért sem tudok 66kg fölé menni.
Mindig is utáltam a genetikára fogni ilyesmit és nem is fogom, csak kissé bosszantó. Megkérdezhetem, hogy van/volt-e valamilyen betegséged?
(10kg-t még legalább szeretnék felszedni)
110 kg jöhet? :D
Jelenleg betegség miatt nem iszom, de általában napi fél, vagy egy liter tejeskávét iszom, cukorral. Ezzel el vagyok egy darabig, délután 5-6 körül étkezek ténylegesen általában. A problémám inkább abból fakad hogy falásrohamokban eszek, tehát hiába étkezek napi 1x, ha egy hatalmas adag, kalóriadús ételt nyomok le. Van hogy 1-2 napig egyáltalán nem eszek, utána a következő napon szintén ilyen falásroham-szerüen megeszek egy nagy adag ételt. Főleg úgy, hogy javarészt fehér kenyeret és tésztákat eszek gyakrabban és nagy mennyiségben.
Próbáltam a napi háromszori étkezést kis mennyiségekben lebontva, de folyamatosan éhes voltam tőle úgy, hogy normál esetben nem éhezek meg fél napi koplalás után sem.
Közel 4 éve 170kg voltam.
Reggelire 3 tojàsos ràntottát ettem,
ebédre fehérlisztes tésztát vagy rizst vagy krumplit hússal, vacsorára 3 szelet fehérlisztes kenyeret, paradicsomot, paprikát, hagymát, szalámit vagy simán 2-3 db péksütit
desszertnek hetente 3x cukros csokit.
Heti 1x 1 zacsi csipszet.
A mozgásom napi fél óra séta volt amíg eljutottam a munkahelyemre és haza.
Azóta életmódot váltottam. Lefogytam, 175cm/67kg vagyok közel 1 éve.
Reggelire ugyanúgy 3 tojást eszem
Ebédre húst , párolt- sült zöldségkörettel vagy salátával
( Zöldségköretként szoktam enni zöldbabot, sárga babot, káposztaféléket, zellert, karalábét, sárgarépát, karfiolt, cukkinit, ilyesmiket, és gombát is.
Vacsorára 3 szelet ch csökkentett kenyeret, zöldségeket ( paradicsom, paprika, hagyma, retek), szalámit, sajtot, kis kechup+ majonéz
Heti egyszer a kenyér helyett ch csökkentett tésztás ételt vagy krumplis ételt.
Desszertnek 6db diabetitikus cukorka, vagy 5-6 kocka diabetikus csoki
Rágcsa:75g olajos magvakból
Heti 5x 2 órát sportolok.
Havi 1x tartok egy csalónapot. Ilyenkor azt eszem amit csak megkívánok, kínai kaja, cukros csoki, csipsz, egyéb gyorskaja stb. Minden amit a mindennapokban már nem eszem.
Ezt az engedményt tettem magamnak mikor elkezdtem. Mert anno rengetegszer próbáltam már lefogyni , de többnyire túlságosan keveset ettem, koplaltam, mert ezt javasolták, folyton éhes voltam, és eltiltottam magamtól dolgokat amik idővel borzasztó módon hiányoztak...ez a sóvargás egyre erősebb lett, végül már nem bírtam tovább. Falási rohamaim lettek, több kisebb fogyás, majd jojóeffektus is volt, szinte minden évben, felfele mindig több jött és gyorsabban mint ami lement, így végül hosszú évek alatt a 14 éves 100kilós gyerekből lett 170kilós 33 éves felnőtt.
Ha visszamehetnék az időben, soha többé nem fogyókúráznék se koplalással, se kilóméteres tiltólistákkal. Hosszútávon csak a hízásnak kedveztek és az evészavaroknak, lelki problémáknak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!