Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 100-120 kg felettiekhez szól...

100-120 kg felettiekhez szól a kérdésem: Mennyit, mit és hol esztek egy átlagos napon?

Figyelt kérdés
Tudnátok erről mesélni?
2022. dec. 13. 08:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
170 centihez voltam 115 kg. Most már 65 kg körül mozgok, de anno igazából nem ettem semmi extrát. Azt hozzá kell tennem, hogy sajnos ilyen elhízott a tinédzser éveim során voltam. Szóval reggel felkeltem, akkor nem ettem semmit, aztán tízóraira 1-2 péksüti (ami már így meg is volt kb. 650 kalória, csak anno a fene tudta, hogy ezek ilyen kalóriadúsak), aztán volt, amikor délután megéheztem, és akkor is egy péksüti. Szóval durván csak péksüteményekkel 1000 kalóriát összeszedtem. Főleg amúgy azért ettem péksütiteket, mert általában 4-5 fele értem haza délután, és addig a péksüti volt a legegyszerűbb. Aztán hazaértem, és általában ettem, ami van otthon. Sokszor leves, vagy esetleg főzelék, sokszor mellé cordon bleu, rántott hús, meg ilyesmi kalóriásabbak. Pl. ha Cordon Bleu volt, abból is alaphangon tuti megettem legalább 2-őt, ami már kb. szintén 500 kalória. De ha esetleg tésztaétel volt, akkor két tányérnyival legalább megettem, ami szintén rengeteg kalória. Aztán vacsorára általában ugyanazt ettem, mint ebédre. Én úgy látom, hogy a legnagyobb probléma mindig a mennyiségekkel volt. Most pl. durva belegondolni, hogy 3 péksüti az már 1000 kalória meg van. Sosem gondoltam volna, hisz nem is annyira laktatnak. Vagy pl. nagy adagnyi tésztát ettem, de sosem tűnt az olyan soknak, de most visszagondolva már igen. Valószínűleg ha anno a sulinapokon nem eszek meg 3 péksütit, már azzal tudtam volna fogyni valamennyit. Ilyesmi pizzát, meg hamburgert, meg ilyeneket sosem ettem nagyon. Meg nyilván most azért már eltelt azóta pár év, most pontosan meg nem tudom mondani, hogy mikor mennyit és mit ettem anno, de a napi 2-3 sütire tisztán emlékszem (suliidőben), illetve az ilyen rántott hús, fasírt, cordon bleu, rántott sajt, meg az ilyen típusú kajákból mindig jó párat megettem ebédkor, vacsorára, meg esetleg nasiként is. Én általában ilyesmiken nasiztam, és nem konkrét chipsen vagy édességen.
2022. dec. 13. 15:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát én rohadjak meg, de hasonló mennyiséget eszek mostanában, csak egy fokkal egészségesebb kivitelben és az Istenért sem tudok 66kg fölé menni.

Mindig is utáltam a genetikára fogni ilyesmit és nem is fogom, csak kissé bosszantó. Megkérdezhetem, hogy van/volt-e valamilyen betegséged?

(10kg-t még legalább szeretnék felszedni)

2022. dec. 13. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:

110 kg jöhet? :D

Jelenleg betegség miatt nem iszom, de általában napi fél, vagy egy liter tejeskávét iszom, cukorral. Ezzel el vagyok egy darabig, délután 5-6 körül étkezek ténylegesen általában. A problémám inkább abból fakad hogy falásrohamokban eszek, tehát hiába étkezek napi 1x, ha egy hatalmas adag, kalóriadús ételt nyomok le. Van hogy 1-2 napig egyáltalán nem eszek, utána a következő napon szintén ilyen falásroham-szerüen megeszek egy nagy adag ételt. Főleg úgy, hogy javarészt fehér kenyeret és tésztákat eszek gyakrabban és nagy mennyiségben.

Próbáltam a napi háromszori étkezést kis mennyiségekben lebontva, de folyamatosan éhes voltam tőle úgy, hogy normál esetben nem éhezek meg fél napi koplalás után sem.

2022. dec. 14. 00:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Közel 4 éve 170kg voltam.

Reggelire 3 tojàsos ràntottát ettem,

ebédre fehérlisztes tésztát vagy rizst vagy krumplit hússal, vacsorára 3 szelet fehérlisztes kenyeret, paradicsomot, paprikát, hagymát, szalámit vagy simán 2-3 db péksütit

desszertnek hetente 3x cukros csokit.

Heti 1x 1 zacsi csipszet.

A mozgásom napi fél óra séta volt amíg eljutottam a munkahelyemre és haza.

Azóta életmódot váltottam. Lefogytam, 175cm/67kg vagyok közel 1 éve.

Reggelire ugyanúgy 3 tojást eszem

Ebédre húst , párolt- sült zöldségkörettel vagy salátával

( Zöldségköretként szoktam enni zöldbabot, sárga babot, káposztaféléket, zellert, karalábét, sárgarépát, karfiolt, cukkinit, ilyesmiket, és gombát is.

Vacsorára 3 szelet ch csökkentett kenyeret, zöldségeket ( paradicsom, paprika, hagyma, retek), szalámit, sajtot, kis kechup+ majonéz

Heti egyszer a kenyér helyett ch csökkentett tésztás ételt vagy krumplis ételt.

Desszertnek 6db diabetitikus cukorka, vagy 5-6 kocka diabetikus csoki

Rágcsa:75g olajos magvakból

Heti 5x 2 órát sportolok.

Havi 1x tartok egy csalónapot. Ilyenkor azt eszem amit csak megkívánok, kínai kaja, cukros csoki, csipsz, egyéb gyorskaja stb. Minden amit a mindennapokban már nem eszem.

Ezt az engedményt tettem magamnak mikor elkezdtem. Mert anno rengetegszer próbáltam már lefogyni , de többnyire túlságosan keveset ettem, koplaltam, mert ezt javasolták, folyton éhes voltam, és eltiltottam magamtól dolgokat amik idővel borzasztó módon hiányoztak...ez a sóvargás egyre erősebb lett, végül már nem bírtam tovább. Falási rohamaim lettek, több kisebb fogyás, majd jojóeffektus is volt, szinte minden évben, felfele mindig több jött és gyorsabban mint ami lement, így végül hosszú évek alatt a 14 éves 100kilós gyerekből lett 170kilós 33 éves felnőtt.

Ha visszamehetnék az időben, soha többé nem fogyókúráznék se koplalással, se kilóméteres tiltólistákkal. Hosszútávon csak a hízásnak kedveztek és az evészavaroknak, lelki problémáknak. :(

2022. dec. 14. 02:06
 15/15 anonim ***** válasza:
11%
100 kiló nem is vészes. Inkább a nőknél durva a helyzet. Újabban bakker 80+ kg-os tehenek se gondolják úgy, hogy nem egészséges amit művelnek.
2022. dec. 14. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!