Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel járok jobban, ha túlette...

Mivel járok jobban, ha túlettem magam? Ha másnap csak 500 kcalt eszem, vagy ha annyit, amennyit amúgy is szoktam fogyáshoz?

Figyelt kérdés
Ettem kb 3000-et tegnap, nem számoltam, és már egy kilóval többet mutatott a mérleg. Nem is voltam éhes egész nap, mert szerintem még benne volt a gyomromban a kaja. Most kezdek megéhezni és nem tudom, hogy ma kompenzáljak-e azzal, hogy csak 500-at eszem, vagy egyek 1500-1600-at, amennyit szoktam? Az nem opció, hogy semmit ne egyek.
2023. júl. 11. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

"már egy kilóval többet mutatott a mérleg"

Napi 1-2 (akár 3) kilót simán ingadozik minden ember testsúlya egyetlen nap alatt is, ez nem zsír, ez nem hízás. Egyetlen nap félrekajálásán semmi nem múlik. Állj vissza az addigi kalóriakeretedre, folytasd a deficitet, és ennyi, nem kell felesleges túlkompenzálni.

2023. júl. 11. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Egészségedre, folytasd tovább mintha mi sem történt volna.
2023. júl. 11. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Én olyankor még eszek jégkrémet 😋
2023. júl. 11. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne egyél kevesebbet!!! Csinálj úgy mintha semmi nem történt volna. Minden szempontból az a legjobb. Anyagcserédnek is, éhségednek is, fogyásodnak is.
2023. júl. 11. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:

A mérleget nem szabad hasonlítgatni, csak akkor ha kindig reggel méred magad, wc után, evés ivas előtt. Egy napon belül is lehet 3-4 kg eltérés. Ráadásul ha túletted magad, valószínűleg több volt a szénhidrát ami ideiglenesen! több vizet! Tart vissza. Tehát nem vagy kövérebb, zsírosabb, hiába a mérleg. Ráadásul a béltartakmad is több. Most 3 napig ne állj a mérlegre semmiképp, és utána is csak reggel.

Vissza fogsz állni a régibe

És ne egyél kevesebbet.

2023. júl. 11. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Ma a beleidben van a tegnapi extra kaja, plusz vizet is kötsz meg ilyenkor. Pár nap alatt lemegy a plusz súly.

Ne kompenzálj ma, nem szabad levinni a keretet. De persze ha nem vagy éhes, nem kell erőltetni se.

Ha megpróbálsz ma kompenzálni, abból könnyen falás és koplalás váltakozása lesz.

2023. júl. 11. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!