A "diétázz minden másnap" megszokható? Kinek vált be?
Youtubeon Holényi Zitánál láttam. Egyik nap 500 kcal, másik nap számolgatás nélkül bármi és bármennyi.
1600at kéne ennem de nem nagyon tudom tartani, én szeretek magas kcal tartalmú dolgokat enni, meg nehezen lakom jól, mert a magas fehérje tartalmú ételeket pl hús és hal ezeket nem szeretem, meg az ezt helyettesítő dolgokat sem.
Arra gondoltam hogy nem 500 hanem mondjuk 800at eszem amiben van fehérje shake (ezt szeretem) meg szendvics vagy rántotta. A kövi napon meg 2400 amennyit alapból is eszem kb és nem fogyok sőt... de így talán menne.
November óta próbálkozom az 1600 kcallal de nem megy mert úgy érzem nem ehetek finomakat, mert sosem tudom belekalkulálni.
"Egyik nap 500 kcal, másik nap számolgatás nélkül bármi és bármennyi."
Már itt elbukott a dolog.
Ha te 7 napból 3 napot 500 kalóriával töltesz, aztán a maradék 4 napon pedig bezabálsz mindenből 2-3-4 ezer kalóriát (mert hogy ez fog történni egy 500 kalóriás koplalós nap után, ez biztos), akkor jobb esetben ez szintentartásra lesz elég, rosszabb esetben pedig hízni fogsz. (inkább az utóbbi)
A heti összkalóriabevitel számít.
4x800 kalória = 3.200 kalória
3x 2400 kalória = 7.200 kalória
Összesen: 10.400 kalória
Átlagolva: 1485 kalória
Konkrétan ugyanott vagy, csak -100 kalória. :D (ami tekintve azt, hogy rendszertelenül eszel, biztosan félreszámolod, szóval gyakorlatilag még rosszabb, mintha tartanád az 1600 kalóriát.)
Én férfi létemre képes voltam 1600 kalóriát tartani 2 hónapon keresztül heti 5 edzéssel és napi 10+ km sétával, akkor Te nehogy már ne bírd ki nő létedre.. 1600 kalória egy női szervezetnek nem kevés. Te vagy akaratgyenge. Jöhet a lepontozás, de ez az igazság.
U.i.: Ja és, ha tényleg erre adod a fejed, akkor egyenes az utad egy jó kis evésszavar felé :)
Tökéletesen egyerértek az elsővel, ilyen barom diétákat el sem kéne kezdeni, vagy ezt akarod életed végéig tartani?
Tudomtudom, csak míg lefogysz, utána átállsz a rendes étrendre... miért nem most állsz át a rendesre?
Egészséges életmódot kéne kialakítani nem koplalás-zabát ciklikusan váltogatni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!