Ha olyan tornagyakorlatokat végzek, mint például guggolás vagy fekvőtámasz, de csak feszítem az izmot, nem mozgatom vagy hajlítom, azzal mennyit tudok fogyni és mennyire hatékony módszer?
Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 17:48
1/3 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen, aki egyáltalán nem érti a kérdést? Egy fekvőtámaszt te hogy az Istenbe csinálsz meg izom mozgatás/hajlítás nélkül?
Lemész fél pozícióba és feszíted a csípőd, vagy mi az elképzelés?
2/3 anonim válasza:
Izometrikus gyakorlatokra gondolsz?
Bár kb. mindegy, de a tornagyakorlatoknak, se semmilyen edzésnek nincsen közvetlen kapcsolata azzal, hogy mennyit fogysz.
Akkor fogysz, ha tartósan kalóriadeficitben vagy.
Az edzés segíthet kicsivel több kalóriát égetni, de pont az izometrikus gyakorlatok azok, amihez szabad szemmel nem látható kalóriamennyiséget használsz fel, tehát ilyen értelemben a kérdésedre a válasz: semennyit, és nem hatékony. Ugyanakkor érdemes mozogni, mert az egészséges élet része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!