Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől lehet, hogy nem fogyok?

Mitől lehet, hogy nem fogyok?

Figyelt kérdés

28/N vagyok. Nagyon keveset eszem. Nem azért, mert éheztetem magam, hanem nem bírok többet (egy iszonyatosan stresszes korszak van az életemben).

Ebédre eszek főtt ételt (ez mindig változó, spagetti, rántott hús, főzelék, carbonara, rakott dolgok, stb.) vacsorára pedig egy adag levest (húsleves, paradicsomleves, gyümölcsleves, stb).

Nincs csoki, nincs nasi, nincs tej, nincs péksüti, kenyér, semmi.

Ennyit eszem egy nap. És nem fogyok. Azért is érdekel, mert ismerőseim mindig mondják, hogy ennyi étel mellett el fogok fogyni, meg hogy ez diétás kaja, de mégsem látszik rajtam.

Emellett 1-2 órát sétálok minden nap. Nem egetverő probléma, hogy nem fogyok, csak érdekel, hogy mi lehet ennek az oka. Nem dupla adagot eszem, hanem egy normál adagot. Illetve 2 liter vizet iszom minden nap.

2023. júl. 7. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Mennyi a napi kalóriabeviteled?
2023. júl. 7. 13:43
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
A spagettivel, rántott hússal, rakott dolgokkal nagyon könnyű összeszedni a kalóriát. Számolj kalóriát.
2023. júl. 7. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

Kalóriák nélkül simán lehet hogy így súlyt tartasz. Két szelet olajban sult rantott hus korettel mar 1000 kcal felett van. A vacsid mondjuk 500 es sulytartasnal vagy.

Amugy nem csak a kalorian mulim. Hormonok,.mentalis egeszseg, ciklus stb. Siman lehet hogy egyszeruen olyan magas a stresszhormonod szintje hogy barmit csinalsz, nem fogysz.

Egyebkent kene enned zoldseget, gyumolcsot, taplalo eteleket meg inni som vizet

2023. júl. 7. 14:27
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Mert igazából fogalmad sincs, hogy mennyit eszel, és így túleszed magad. Számolj kalóriát, mi a nehéz benne?
2023. júl. 7. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:

3#

Jó, azért ez közel sem ennyire fekete fehér, de összességében 100g rántotthúsban simán lehet akár 350 kalória is, szóval tényleg összejöhet a 1000 kalória.

Kérdező:

Ameddig nem tudod a kalóriabeviteled, addig felesleges ezen gondolkodnod.

2023. júl. 7. 15:24
 6/8 anonim válasza:
28%

Én is sokáig így gondoltam,aztán feltűnt hogy kissé nagy adag az a spagetti. A leves meg...tészta a paradicsomba esetleg cukor,cukoros gyümileves.

Előszöris ne csapd be magad.

Másodszor valtsd ki az ebédet zöldségekre natúr húsra,rizsre Nyáron könnyebben csereled le ezeket a meleg miatt. Mit iszol? Ha csak vizet oké, a gyümölcslé már nem annyira. Sok gyümölcsnek magas a cukortartalma...ilyenekre figyelj.

2023. júl. 7. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
25%
Azért mert minél kevesebb tápanyagot viszel be, annál jobban lelassul az anyagcseréd. Sportolók, akik keményen edzenek, akár napi 3000 kalóriás étrend mellett is tudnak fogyni. De 2000-2500-től mindenki. Te koplalással akarsz fogyni, nem egészséges táplálkozással és sporttal. Így mivel a szervezeted nem akarja hogy éhen halj nagyon lelassítja az anyagcserét. És mielőtt egy okos 3 napos oksj-s edző beszólna IGEN NEM VAGY KALÓRIA DEFICITBEN mert olyan lassú az anyagcseréd, hogy már már az éhhalál közelébe kellene kerülnöd olyan keveset kellene enned hogy így kalóriadeficitben legyél... Szóval ha fogyni akarsz egyét egészségesen és sportolj. 1-2 óra séta az semmi. Kivéve ha megállás nélkül nyomod végig emelt pulzusszámmal. De ezt nagyon kétlem.
2023. júl. 7. 16:05
 8/8 anonim ***** válasza:
18%
Majd fogysz, ha rákbeteg leszel. Én is így vagyok vele. Nem hinném, hogy ez a legnagyobb probléma az életben.
2023. júl. 7. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!