Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi volt a legtöbb kiló,...

Mennyi volt a legtöbb kiló, amit leadtál rövid időn belül?

Figyelt kérdés

Itt inkább az egészségtelenre gondolok, mert ha heti 1 kilónál többet fogysz az biztos nem zsírból megy :D Szerintem sokunknak volt olyan korszaka, hogy egészségtelen turbó diétákba kezdett és fogyott sokat ami aztán visszajött.

Neked ez hány kg volt és mennyi idő alatt? Milyen diétával?

2023. júl. 4. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
10 kg, stressz miatt 2-3 hónap alatt.
2023. júl. 4. 11:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Hülye koplaló tiniként volt egy időszak, mikor heti 2-3 kiló lement.

Nem tartott sokáig, mivel rövid időn belül elértem egy súlyt, ami alá nem bírtam menni, mivel a szerveimből meg csontjaimból nem tudok fogyni, más meg már nem volt. Hogy mennyiről kezdtem, már nem emlékszem, de a vége 48 kiló lett kb 165-170 centihez.

2023. júl. 4. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

5 kiló egy műtét miatt, nem lehetett enni előtte egy napig, utána egy napig. Annyira összeszűkült a gyomrom, hogy utána már nem tudtam csak nagyon keveset, meg persze az is meg volt szabva, hogy mit lehet.

Kb. két hét múlva mértem magam és mínusz 5 kiló volt. Egy évig tartott visszahízni 3 kilót. Akkor már normálisan néztem ki. Előtte totál sovány voltam.

2023. júl. 4. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Betegség miatt 3 hónap alatt 16 kgot. 38 kilóval kerültem kórházba.
2023. júl. 4. 12:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Inszomnia és depresszió miatt elszivárgott rólam kb 15kg néhány hónap leforgása alatt.

Nem a legjobb kombó, mivel a rossz étrend miatt még szarabbul érzi magát az ember.

2023. júl. 4. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
24%
Testépítő versenyző koromban 9 hét alatt 22 kilót adtam le egészséges fehérjedús táplálkozással. Heti 6 darab 50 perces kardió meg 5 súlyzós edzés volt. Nem csak egészségtelenül koplalva lehet sokat fogyni hanem sok edzéssel is. Csak hát edzeni nem szeretnek az emberek.
2023. júl. 4. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
Előző válaszoló vagyok. Azt elfelejtettem írni hogy nem kokszal. Natúrba csináltam, táplálékkiegészítőt se szedtem. Edzés a kulcs!
2023. júl. 4. 15:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyik exem azt mondta, hogy a szakítás utáni 3 hétben 80-ról 69 kg lett (férfi), pedig volt, hogy egy egész üveg whiskeyt megivott, piálgatott. Az azért kemény, amúgy igazat mondott szerintem, mert megjelölte valaki egy képen Facebookon és beesett arca volt.
2023. júl. 5. 13:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Esküvőnk előtt, 5 nap alatt 5kg. Abszolút nem akartam már változtatni a súlyomon(a ruha miatt főleg), tehát nem szándékosan történt.

Egyszerűen a még rengeteg intéznivaló, jövés-menés és gondolom a stressz.

2023. júl. 7. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!