28 kg-tól szeretnék megszabadulni viszonylag rövid idő alatt, és gyorsan. Jelenleg a citrom diétát csinálom... Ötleteket, tanácsokat várok, hogy esetleg melyik diéta, vagy mi segíthetne célom elérésében!?
Nem hiszem el, hogy nem látjátok ezeken a diétákon, hogy haszontalan, egészségtelen borzalmak.
Miért nem lehet egy rendes étrendet összerakni, megfelelő kalóriával, elég fehérjével, plusz némi sport? Tényleg jobb mindenféle baromsággal szenvedni?
28 kg-tól szeretnék megszabadulni viszonylag rövid idő alatt, és gyorsan.
Értem, a 28 kg-t mennyi idő alatt sikerült felszedni?
Csatlakozom, számolj kalóriát és egyél egészségesen.
Lehet, hogy pár kiló leszalad ezekkel a villámdiétákkal, de annak a nagy része víz és izom lesz, zsírból alig fogsz veszteni. A kalóriadeficitnél viszont egy idő után a szervezeted a zsírból fogja pótolni a hiányzó energiát. Ez nagyon egyszerű matek, ha kevesebbet viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor fogyni fogsz. De nem gyorsan! Erre jobb, ha felkészülsz, és lehet fölösleges köröket futni, de a végén úgyis arra fogsz jutni, hogy van, amit nem lehet megspórolni.
Hagyd el az idióta citromdiétát. Egyél napi 4-5x, igyál napi 3 l folyadékot. Az egyszerű szénhidrátokat (fehér kenyér, pékáru) cserél teljes kiőrlésűre, krumplira, gabonákra, zabpehelyre. Minden étkezésedben legyen fehérjeforrás (szárnyas, karaj, túró , tojás, tofu, ricotta, cottsge cheese). Próbálj minden főzéybe és minden étkezésbe kevés zsíradekot iktarni (tényleg keveset, az segít alacsonyan tartani a kalóriát). Japi 2x gyümölcsy minden étkezéshez két amrék zöldség.
És amit előttem is írtak, számold ki az alap alapanyagcseréd. Szorozd fel átlagos sport nélküli életmód esetén 1.2vel vagy kezdj el mozogni valami rendszeresen, alkalmankent 60 percet és akkor 1.3mal. Az alap alapanyagcsere és a szorzort szám közötti kalóriát vidd be ahhot hogy fogyj, a fenti dolgok figyelembevételével.
Így fogysz fogyni. Máshogy nem.
(Tapasztalat, 9 év sikertelen diéta után elkezdtem a fentieket betartani, mára 37 kilóval vagyok kevesebb)
Citrom diéta😂😂😂😂 ez remélem valami rossz vicc.
Életmódváltással kell lefogyni. olyan étrenddel amit életed végéig tartani tudsz, és olyan mozgásformákkal amiket szeretsz és rendszeresen, örömmel végzel, így nem fogod feladni.
Én lowcarb étrendre vàltottam, egészségesebben eszem, kevés szénhidrátot, sok fehérjét, sok zsírt fogyasztok, és mellette rendszeresen mozgok is. Így fogytam le. Most már 3 éve csinálom.:)
" Egyedül kalória számlálva fogsz fogyni. "
Ez marhaság. Az életmódváltásom óta soha nem számolgattam kalóriákat, direkt kerültem ezt a módszert, mégis lefogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!