Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 28 kg-tól szeretnék megszabadu...

28 kg-tól szeretnék megszabadulni viszonylag rövid idő alatt, és gyorsan. Jelenleg a citrom diétát csinálom... Ötleteket, tanácsokat várok, hogy esetleg melyik diéta, vagy mi segíthetne célom elérésében!?

Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 22:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%
Ketogen diéta!
2022. jan. 30. 22:26
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Ezeket felkapott, divat diétákat, mint a citrom diéta hanyagold, nem érnek valami sokat, nem tartós az eredmény. A fogyás időigényes. Mozogni kell és egészségesen, kiegyensúlyozottan táplálkozni. Kalóriát kell számolni és kalóriadeficitben kell lenni. Fontos, hogy élvezd a diétát, mert csak úgy fogod tudni hosszú távon betartani. Ajánlom a Három Harmad nevű youtube csatornát.
2022. jan. 30. 22:48
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

Nem hiszem el, hogy nem látjátok ezeken a diétákon, hogy haszontalan, egészségtelen borzalmak.

Miért nem lehet egy rendes étrendet összerakni, megfelelő kalóriával, elég fehérjével, plusz némi sport? Tényleg jobb mindenféle baromsággal szenvedni?

2022. jan. 31. 07:13
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

28 kg-tól szeretnék megszabadulni viszonylag rövid idő alatt, és gyorsan.

Értem, a 28 kg-t mennyi idő alatt sikerült felszedni?

2022. febr. 2. 12:51
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Egyedül a kalória számlálva fogsz fogyni! Citrom diéta, fejemet fogom. Jó lesz a kis sav, meg tönkre tenni a gyomrod?? Nézz utána a neten, kalória számlálás, bmi (ami nagyjából megmondja mennyit kéne bevinned) kis mozgás, NEM FUTÁS. Kalória bázison beirkalod mit ettél, és ott nyomon is tudod követni a kalóriaidat. De az ilyen citrom, szénhidrát diétákat hanyagold mert óriási baromságok!
2022. febr. 2. 17:51
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom, számolj kalóriát és egyél egészségesen.

Lehet, hogy pár kiló leszalad ezekkel a villámdiétákkal, de annak a nagy része víz és izom lesz, zsírból alig fogsz veszteni. A kalóriadeficitnél viszont egy idő után a szervezeted a zsírból fogja pótolni a hiányzó energiát. Ez nagyon egyszerű matek, ha kevesebbet viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor fogyni fogsz. De nem gyorsan! Erre jobb, ha felkészülsz, és lehet fölösleges köröket futni, de a végén úgyis arra fogsz jutni, hogy van, amit nem lehet megspórolni.

2022. febr. 3. 08:36
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

Hagyd el az idióta citromdiétát. Egyél napi 4-5x, igyál napi 3 l folyadékot. Az egyszerű szénhidrátokat (fehér kenyér, pékáru) cserél teljes kiőrlésűre, krumplira, gabonákra, zabpehelyre. Minden étkezésedben legyen fehérjeforrás (szárnyas, karaj, túró , tojás, tofu, ricotta, cottsge cheese). Próbálj minden főzéybe és minden étkezésbe kevés zsíradekot iktarni (tényleg keveset, az segít alacsonyan tartani a kalóriát). Japi 2x gyümölcsy minden étkezéshez két amrék zöldség.

És amit előttem is írtak, számold ki az alap alapanyagcseréd. Szorozd fel átlagos sport nélküli életmód esetén 1.2vel vagy kezdj el mozogni valami rendszeresen, alkalmankent 60 percet és akkor 1.3mal. Az alap alapanyagcsere és a szorzort szám közötti kalóriát vidd be ahhot hogy fogyj, a fenti dolgok figyelembevételével.

Így fogysz fogyni. Máshogy nem.

(Tapasztalat, 9 év sikertelen diéta után elkezdtem a fentieket betartani, mára 37 kilóval vagyok kevesebb)

2022. febr. 3. 13:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Citrom diéta😂😂😂😂 ez remélem valami rossz vicc.

Életmódváltással kell lefogyni. olyan étrenddel amit életed végéig tartani tudsz, és olyan mozgásformákkal amiket szeretsz és rendszeresen, örömmel végzel, így nem fogod feladni.

Én lowcarb étrendre vàltottam, egészségesebben eszem, kevés szénhidrátot, sok fehérjét, sok zsírt fogyasztok, és mellette rendszeresen mozgok is. Így fogytam le. Most már 3 éve csinálom.:)

2022. febr. 3. 15:42
 9/13 anonim ***** válasza:

" Egyedül kalória számlálva fogsz fogyni. "

Ez marhaság. Az életmódváltásom óta soha nem számolgattam kalóriákat, direkt kerültem ezt a módszert, mégis lefogytam.

2022. febr. 3. 15:45
 10/13 anonim ***** válasza:
9, igazad van abban, hogy nem CSAK így lehet lefogyni, viszont az tény, hogy lehet, és viszonylag biztos eredménnyel. Igazából az életmódváltás a kulcs, de a kalóriaszámolás ad egy keretet, jó orientációs pont. Ha bele kell férni egy keretbe, egy idő után inkább fogod választani a fehérjedús, rostos, lassan felszívódó ételeket, mint mondjuk az olajban sült hasábburgonyát két tábla Milkával. A kalóriaszámolásnak is megvan a sötét oldala, ha valaki ugyanúgy eszi a szemét kaját, csak mondjuk tizedannyit, a maradék időben pedig ájuldozik az éhségtől. Biztos vagyok benne, hogy aki egészségesebben kezd enni, annak a kalóriabevitele is csökken, akkor is, ha nem számolja. Így nálad is elképzelhető, hogy deficitben voltál, még ha nem is ez volt a cél. Mindenkinek magának kell kitapasztalnia, hogy mi működik számára, de egészséges kereteken belül.
2022. febr. 3. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!