Valakinek bevált a fekete kávés, citromos fogyókúra?
Figyelt kérdés
Vagy mi a véleményetek rólla?2021. okt. 19. 19:03
1/11 anonim válasza:
az hogy fingod sincs a biológiáról
2/11 anonim válasza:
Az nem ér semmit. Ne igyál ilyen vackokat. A kalóriadeficittől fogsz fogyni, nem ilyen vackoktól.
3/11 anonim válasza:
Soha senkinek. Minek kínlódna sok ember egészséges kajákkal meg sportolással, ha csak ezt kéne meginni? De ha szeretnél egy jó f.sást, csak bátran.
4/11 anonim válasza:
Van véleményem, vicces még az ötlet is.
6/11 anonim válasza:
Fúj. Már leírva is szarul hangzik.
7/11 A kérdező kommentje:
Figyelj én is láttam vaahol. Csak megkérdeztem,nem áll szándékomban ilyeneket inni. Ha fogyni akarok megyek, futok, edzek.Aki meg,nem tud normálisan írni ne is írjon.
2021. okt. 20. 08:17
8/11 anonim válasza:
Kedves kerdező! Ha ettől fogyni lehetne, nem lenne ennyi kövér ember a világon. Olvastad, mert a cikk kattintásvadász, szintén tudatlan emberek írták. Mozgással és kalóriaszámolással lehet fogyni, életed végéig egészséges szintet tartva.
Amit egész eddig felzabáltál sok év alatt, nem lehet egy citromos kávékúrával helyrehozni, csak fosni fogsz tőle és vizet veszíteni. Zsírt sporttal fogsz égetni. :)
9/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom,köszönöm a normális választ! :)
2021. okt. 20. 17:37
10/11 anonim válasza:
Fogyni nem fogytam vele semmit, de másnaposságra eskü jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!