Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire látványosan...

Tényleg ennyire látványosan sokat híztam?

Figyelt kérdés

Ez volt a kiindulási állapot:

[link]

A hétvégén volt egy családi összejövetel, ahol egyszer csak az egyik rokonom csodálkozva megjegyezte, hogy "XY, milyen kerek a hasad!", ezután egy másik meg viccesen hozzátette, hogy: "látom, valaki mostanában jókat eszik". Sőt, még páran el is kezdtek tippelni, hogy mennyit hízhattam, én meg persze kínomban csak nevettem, mást nem tudtam tenni.

[link]

Így néz ki most a hasam, természetesen azt én is látom, hogy nem olyan, mint volt, zavar is, rajta leszek, hogy eltüntessem, viszont nem +50 kg van rajtam azért.

Ti mit láttok, sokkal nagyobb, mint volt? Mennyit hízhattam?

2023. júl. 3. 11:14
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, kérdező, szerintem te is tudod a választ, jó nagy pocakot növesztettél, ez nyilván szembetűnik....egy 15-20 kg plusz simán felmehetett
2023. júl. 4. 02:57
 22/60 anonim ***** válasza:
82%
De amúgy azt nem értem, hogy eddig nem tűnt fel, hogy egy lufi alakulgat ott a hasad tájékán? Ahogy látom a csípődnél is kerekedtél bőven, a hasad meg már lassan lóg. Még egy 5-10 kg csak úgy észrevétlenül felugrik, aztán már azon kapod magad, hogy folyik szét mindened. (előző voltam)
2023. júl. 4. 03:08
 23/60 anonim ***** válasza:
71%

Gondolom az utóbbi pár hónapban meztelenül jártál, ezért nem tűnt fel a +10-15 kiló.

Vagy troll kérdés.

2023. júl. 4. 06:37
 24/60 A kérdező kommentje:
Dehogynem, feltűnt, én is láttam a változást, csak nem szembesültem vele, hogy ekkora a baj :/ (általában bővebb ruhákat hordok)
2023. júl. 4. 07:23
 25/60 anonim ***** válasza:
86%
Látszik, szép kis hasad lett. De nekem tetszik. Biztos jó puha.
2023. júl. 4. 07:52
 26/60 anonim ***** válasza:
100%
Azért tragikusnak nem mondanám, de igen, látszik, hogy híztál. Ha mostantól odafigyelsz, akkor azért aránylag gyorsan, pár hónap alatt le tudod adni.
2023. júl. 4. 08:00
 27/60 anonim ***** válasza:
16%

"ahogy próbálgattam a ruháimat, jöttem rá, hogy szinte az összeset kihíztam vagy minimum szétfeszül a hasamon"

Csodálkozol?😅 Akkora a hasad, mint egy kisebb hordó. Persze, zabálni könnyű, aztán megy a rinyálás

2023. júl. 4. 08:08
 28/60 anonim ***** válasza:
100%
Sport, kalóriadeficit, és hamar le fog menni :)
2023. júl. 4. 08:12
 29/60 anonim ***** válasza:
87%

(08:12-es vagyok)

Tekintettel arra, hogy viszonylag magas vagy, én egy +12 kilót mondanék. Ez még tényleg viszonylag gyorsan leadható, arra figyelj, hogy ne hízz tovább. Ha esetleg valami kérdésed van, nyugodtan keress :)

2023. júl. 4. 08:24
 30/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát kinek mi a gyors, 12-15 kilóra egészségesen kellene egy 5 hónap-fél év kb.
2023. júl. 4. 08:29
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!