Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az milyen diéta, hogy 2 napig...

Az milyen diéta, hogy 2 napig csak 1-1 hell energiaital megy be, aztán harmadik napon valami cézársaláta, rántott csirkemell, vagy halkonzerv de az is kb 1500 kcal?

Figyelt kérdés
Ismerősöm csinálja, mozog is mellé bár nem tudom hogy birja 117 kilóval

2023. júl. 2. 09:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
12 osztaly? sztem ehhez még 8 osztály se kell h tudd ez oltári nagy baromság. Napi 1 hell jézusom, az emberi butaság határtalan…
2023. júl. 2. 13:22
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg az agyoniskolázott ismerősödet, mi a neve a találmányának! De tuti nem százas a csávó/csaj.
2023. júl. 2. 13:30
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Energiaital-diéta, hisz ezeket arról szokás elnevezni, aminek a fogyasztását nagyon preferálják, lsd. tojás-diéta.

Szíve biztos örül neki, hogy a túlsúly mellé még elég sok koffeint is kap.

2023. júl. 2. 14:39
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
kórház
2023. júl. 2. 15:48
 15/23 A kérdező kommentje:
Most voltam nála. Amúgy vitaminokat is tol meg iszik fehérjét meg zabpelyhet is eszik, lemaradtak itt dolgok nem csak energiaital van, de ezeket a húsos napok helyett 🤣 1-2 napokat nem eszik aztán fehérjézik meg folyton szedi a vitaminokat, vagy pedig halkonzervet eszik gymbeamről ey nap egyszer és annyi az étkezés néha. Nem is nagyon értem. Bár lehet gáz hogy ide kiírom de azt mondta fogy vele. Meg hogy próbált már sokszor ilyet. Étrendet is kért diabetikustól de semmi nem ment. Most mondta hogy ez a végső fogyás mert töke ki van hogy kövéren él le egy életet. Én azért nem próbálok hasonlót mert én meg nő vagyok aztán más hormonok vannak nekem.
2023. júl. 2. 20:34
 16/23 A kérdező kommentje:
Kicsit félreértettem az energiaital dolgot de azt csak keveset iszik a cigi mellé mert az tartja a lelket benne. A reggeli cigi energiaitallal úgy elmúlik a fejfájása a nemevéstől reggel. Érdekes
2023. júl. 2. 20:37
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ebből megtudtuk, hogy az ismerősöd tényleg nem túl okos.

Nem eszik semmit se egy nap, de azért nyomatja a drága fehérjét. 1kg fehérje 5000-6000 forint felett kezdődik, ilyen szar étrend mellé dobálja csak ki nyugodtan a pénzt.

2023. júl. 2. 21:00
 18/23 anonim ***** válasza:
80%
"Étrendet is kért diabetikustól" Kb. ennyi eszetek van. Neked egy picivel több talán, hogy nem akarod ugyanazt kipróbálni.
2023. júl. 2. 21:07
 19/23 A kérdező kommentje:
🤣🤣
2023. júl. 2. 21:13
 20/23 anonim ***** válasza:
58%
Jól van, ok, trollkodsz, majdnem mondtam, de komolyan néha nehéz megkülönböztetni, mert vannak ennyire sötét emberek bőven.
2023. júl. 2. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!