Nyáron (azaz mostanában is) jobban megy nektek a fogyókúra?
Figyelt kérdés
Kort, nemet írj!
Nekem mondjuk jobban megy, bárcsak így menne máskor is.
Ma miket ettetek? Ha keveset esztek, nem lesztek-e este éhesek?
2023. júl. 1. 19:29
1/6 anonim válasza:
Nekem nehezebben :)
Szeretek grillezni, bográcsozni, és ezek a kaják nehezebben illeszthetők diétába.
Bár ma is pulyka darált húsból csináltam hamburgerbe húspogácsát, és ezt sütöttem grillen. Krumpli meg 100g forró levegősben megsütve, igy 2 hambi + a krumpli kijött 850kcal-ból, a vacsit meg majd óvatosra veszem (tonhal + zöldség)
Reggeli meg tk kenyér 100g, light cottage cheese 200g, cs. Mell sonka 100g
2200kcal-on vagyok.
31/F
2/6 anonim válasza:
Nekem könnyebb, többet tudunk kimenni a kisfiammal, és több zöldséghez van kedvem. Szerintem ezek miatt.
4/6 anonim válasza:
Nekem nem, mert sok a peogram. Télen sokkal többet vagyok egyedül, itthon, akkor könnyebb
5/6 anonim válasza:
Nekem könnyebben. Olcsóbb a zöldség, gyümölcs, amiket alapból is szeretek, illetve az étvágyam is kevesebb, sokkal több vizet iszok, sokkal több aktív programom van, ilyenkor kifejezetten szeretek futni is reggel. Ha éhes is vagyok, jobban kívánom a könnyű ételeket. Illetve én fogyasztok fehérjét, ilyenkor nyáron kb fagyi helyett csinálok shake-et fagyasztott gyümivel, növényi tejjel. Ezt meg akár minden nap ehetek, ha van kedvem hozzá.
6/6 anonim válasza:
Nekem is könnyebb nyáron. A meleg miatt nincs étvágyam, több a zöldség, gyümölcs. Télen valahogy mindig felcsúszik pár kg, pedig a mozgás mindig ugyanannyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!