1/7 anonim válasza:
Szia, én pár hónapja fejeztem be, és tartom az elért súlyomat. (98-ról 65.5-re, 177 cm, lány). Ha kérdésed van hozzá, tedd fel!
2/7 anonim válasza:
Szia!
En 2 honapja kezdtem, uh mondhatni meg az elejen vagyok. :-) meg a lelkesedes is tart.
Eddig 7-8 kg ment le.
Celom december vegeig -20! :-S
Sajna van mibol.
Eletnod valtassal probalkozom egyebkent. Augusztus vege ota nem eszem cukrot, lisztet. Ezeket lecsereltem, alternativ dolgokra. Magamnak sutom a pekarut, a sutit, megreformalom a hagyomanyos eteleket. Nincs hianyom semmiben. Nagyon elvezem! :-D
Figyelek persze a kaloriara is, 1200 korul eszem egy nap.
A torna is be van iktatva, fel ora naponta, itthon. (erre sajnos nem mindig szakitok idot)
Irj, ha van kerdesed,vagy ha kell némi inspiracio.
3/7 anonim válasza:
Szia, én ma kezdtem el.
Illetve csak este, ma még elég sokat ettem, de úgy kezdem a számolást, hogy ma este 7-től.
Cél:Karácsonyig 13-15kg minusz.
4/7 anonim válasza:
2 hete kezdtem. Nincs cél kg, egyszerűen addig szeretném csinálni, amíg elégedett nem leszek a tükörképemmel.:)
5/7 anonim válasza:
Szia én most kezdtem 1 napja, ha valaki szeretne nyugodtan írhat és beszélhetünk róla. :)
6/7 anonim válasza:
Szia! Én holnap kezdem. Ma mindent elterveztem, napirendek, edzéstervek, étrendek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!