Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha mindent beleadok, mennyit...

Ha mindent beleadok, mennyit fogyhatok le 1 év alatt? 160kg/170cm F

Figyelt kérdés

2023. jún. 30. 09:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

10

Lehet, imponálni akar egy nőnek. :) Én legalábbis azért siettem korábban.

2023. jún. 30. 14:33
 12/25 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok mint te kérdező (amennyivel magasabb vagyok, annyival több kg is voltam).

Május 4.-én álltam neki a diétának, azóta -15kg-nál járok, én 2024 augusztusát vettem célba, hogy 100kg környékére kerülök.

Szerintem még az én tempóm is gyors összesen kb. 75kg 1év 4hónap alatt.

Ha tanácsolhatom, ezt a mindent beleadok és sanyargatom magam (legalábbis én ezt értem ezalatt) mentalitást hagyd el, diétáztam már korábban is, akkor 45kg-t fogytam, nagyon szigorú 1500kcal étrenddel, 0 melléevéssel, 5 hónap alatt, de nem érte meg... tarthatatlan volt hosszú távon, az immunrendszerem azóta se a régi, illetve mivel tarthatatlan, vissza is jött a lefogyott súly kb 1,5x-ese.

Illetve a fehérje beviteledre figyelj, legyen meg legalább 1,5g / zsírmentes testsúlykg, ez nálad kb 120g / nap + súlyzós edzés.

2023. jún. 30. 15:07
 13/25 anonim ***** válasza:
53%

Még el sem kezdted, de már most irreális célokat tűztél ki magadnak.. Ne legyen igazam, de ez nem fog sokáig tartani.

1 év alatt egészségesen 40kg lemehet simán. Egészségtelenül, koplalós fogyással amikor csak az számít, hogy a mérlegen legyen kevesebb a szám, ez több is lehet, de ezt a módszert nem feltétlen ajánlanám, de, Te életed, Te döntésed.

2023. jún. 30. 20:06
 14/25 anonim ***** válasza:
58%

Egészségtelen lenne 50nél többet egy év alatt. Nem egy év alatt híztál meg. És ha csak rövidtávú dologként tekintesz rá, az 50et is vissza fogod szedni. A fogyás után ha visszatérsz a regi szokásokra, visszahízol. Igyanúgy mérteket kell tartani.

Viszont hidd el hogy az első 20 kg után már sokkal jobban fogod érezni magady 50 után mégjobban. Megéri nagyon lefogyni

2023. júl. 1. 00:36
 15/25 anonim ***** válasza:
1-es: Ekkora feleslegnél teljesen mindegy h gyorsan vagy nagyon lassan fogy, biztos h lógni fog a bőr.
2023. júl. 2. 13:27
 16/25 anonim válasza:
0%

Ha nagyon akarod, akkor orvosi és dietetikus segítséggel meglehet a 80-90kg testtömeged 1 év alatt, de kemény menet (kb semmit nem szabadnod enni ez idő alatt az esszenciális dolgokon kívül [az napi kb 1 marék tabletta], plusz nem mindenki szervezete képes ilyen mértékű diétára, bár az emberek 80-90%a elvileg elviseli). Sokat segíthet az is, ha fiatal vagy még.

Sima keto diétával 1.5 - 2 év alatt érnéd el a célod szerintem kényelmesen.

2023. júl. 5. 10:38
 17/25 anonim ***** válasza:
Keto diétát ajánlani 2023ban... 😵‍💫
2023. júl. 5. 10:53
 18/25 anonim ***** válasza:

Ezt a "napi 1 marék tabletta” meg "az emberek 80-90%a elvileg elviseli” baromságokat hogyan sikerült összeszedni? :D

Nincs az a dietetikus vagy orvos, aki ezt ajánlaná, mert börtönbe csuknák, mivel a páciens 100%os biztonsággal belehalna egy ilyen “kemény menetbe”.

2023. júl. 5. 10:54
 19/25 anonim ***** válasza:
Aki egy év alatt 80 kilós fogyást, marék tablettát és ketot ajánl egy 160 kilós embernek, az szimplán kőbuta.
2023. júl. 5. 10:56
 20/25 anonim válasza:

Hi! - Ezt a clippet nézd meg, ez inspirált engem is de nagyon! Különösen a kitartásról szól igazán...

https://www.youtube.com/watch?v=e4xwZuIAZJM

2023. júl. 5. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!