Ilyen alakot hogy és milyen módszerrel lehet elerni?
Kevés étel, sok mozgás.
Legalábbis gondolom ennél kövérebb vagy, mert különben nem értem, miért akarnál ilyen alkatot.
Ez tök jó alak, lehet, hogy kicsit szélesebb kiadásban, de homokóra-alakja van, illetve a sok ronda instapicsával ellentétben ennek a lánynak elég szép kár-váll-és hátizmai vannak, valószínűleg sportol, és nem úgy gondolkozik mint a mai ostoba fiatalok, akik szerint a 35 kg-s 152 cm-s lányok a szépek.
Én nem olyan vagyok akit elfúj a nagyobb szél, 174 cm vagyok, és 68 kg, viszont jó alakom van, sportolok, és egy olimpic hopes regatta győztes fiú a barátom, szóval valószínűleg csúnya sem vagyok
szálkásodás = hosszútáv futás, komoly aerob mozgás (ugrálás - egy huzamban hosszabb ideig)
izmosodás = rövidtáv futás, súllyal edzés - mindig kicsit többet
A képen látható alakot szerintem akkor éred el, ha a fentiek közül egyikre sem teszel hangsúlyt, hanem inkább táncolsz. Akkor lesz pont annyi, pont olyan erős szép izomzatod, amiről a szép, arányos párnák sem tűnnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!