Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel a módszerrel tudnék...

Ezzel a módszerrel tudnék fogyni? Többi lent!

Figyelt kérdés
Eléggé össze vissza ettem,és ritkán,vagy rossz minőségűt. Most úgy iktattam be,hogy minden nap 60perc torna (heti 1 nap néha pihenő). Napi 4-5x eszek. Reggelire általában hétvégén zabkása magokkal+gyümölcs,munkába pufi rizs sonka+zöldség, tízórai valami gyümölcs vagy túró,vagy kefír, ebédre fött kaja (leves+ ami épp munkába a 2.fogás sok zöldséggel és fele annyit,mint eddig) krumpli,tészta,rizs kb heti 1-2x.. délután 6kor torna után, tojás zöldséggel vagy túró,virsli.. kenyeret elhagytam,péksütiket,csokikat,üdítőket. Most 2 hét alatt fogytam 1,8kg t ...ez normális vagy már sok?
2023. jan. 18. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi a napi kalóriabeviteled?
2023. jan. 18. 10:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem szoktam számolgatni,mert nem tudom egy főétel kb mennyi. De pl a tegnapi kajám az ezek:

Reggeli: 6 szelet pufi rizs,lapka sajttal, 6 szelet sonka, 1 paradicsom, 1 paprika egy kávé

Tízórai: 1 banán, 1 narancs

Ebéd: paradicsomleves + 6ek rizibizi,1szelet rántotthal + jégsalata

Vacsora: 2 párolt sárgarépe, 2 db tojásból rántotta, 1 paprika 1pohár tej

De van hogy tízóraira pl 15dkg túró+1 natur joghurt dioval megszórva

2023. jan. 18. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez itt a baj. Magadra erőltethetsz minden női magazinos életmódváltós klisét, ha nem számolod a kalóriákat, csak a sajár dolgodat nehezíted teljesen felesleges. Továbbá azt tudd, hogy ha nem vagy kalóriadeficitben, akkor tök jó a pufi rizs, tök jó a jégsaláta, tök jó a zabkása, tök jó a torna, de nem fogsz fogyni. Továbbá ha nem vagy tisztában a kalóriaegyensúllyal, akkor minden fogyást hízás követ.
2023. jan. 18. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

Szia! A torna jó, én sosem tudtam rávenni magam, hogy ennyit mozogjak :D. Valójában jól írta az 1-es és a 3-as, fontos számolgatni a kalóriákat, mindenkinek más a célszerű, nekem 1200 kalória jött be 1 évig, de mivel tornázol, neked ez kevés lenne szerintem. (Amúgy is lemozgod.) Fontos, hogy szénhidrát/zsír/fehérje is legyen az étkezésedben. Én úgy vettem észre fogyáshoz kalória számolgatás és inkább fehérjedús fogások a jók (plusz figyelsz hogy kevesebb és jó szénhidrátot és zsírokat vigyêl be.).

Nekem kemény munka volt 4 kg fogyás is, kalóriaszámolgatás, egy csomó tiltólistás étel, csak ásványvizet ittam.

Szerintem fehérje por az eltelít. A reggelit teljesen jó, mert a zabkása szuperül eltelít, néha vehetsz teljes kiörlésű dolgokat is, hogy ne éhezzél, a tojás is szuper, bárhogy. (Ha mindent megvonsz nincs fogyás.)

Tésztánál merem ajánlani a durumost/vagy teljes kiörlésűt, rizs helyett bulgurt, quanoát. Krumpli jobb főtten vagy sütőben sütve. Ja és az édesburgonya szuper alternatívája :), én nagyon szeretem. De nincs a krumplival sem baj :). Ezekkel jól is lakhatsz, de fogysz is. Mindig nézd meg, hogy a termékek amiket eszel mennyi kalóriát tartalmaznak, és az alacsonyabbat válaszd, egyél mértékkel.

Én utálok éhezni, miközben fogyókúrázom, igaz nekem sztem vannak vércukor problémáim is, rosszul vagyok, ha éhezem.

Na ezt csak azért írtam, mert én kb éhen halnék, ha csak túrót ennék vagy pufi rizst, és nem ennék szénhidrátot vacsorára. Szerintem sok az 5 étkezés, és az se mindegy mennyit eszel. Nekem nem menne a torna+ fogyókúra. Mennyi kg-mot tervezel fogyni? Mert ha csak kevés túlsuly van rajtad, akkor sok az 1,8 kg és nehéz lesz megtartanod, de ha sokat kell fogynod, akkor teljesen normális ennyi fogyás szerintem. Viszont ha eddig sok kalóriát vittél be, akkor nehéz lesz átálnod. Jobb fokozatosan :).

2023. jan. 18. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudnál írni egy étrendet, hogy mit ettél fogyókúra elôtt?
2023. jan. 18. 13:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó reggel egy péksüti vagy egy szendvics kb 9-10kor rohanva, üdítő vagy kakaó vagy energiaital, gyümölcs,zöldség kevés, délelőtt valami csoki,keksz ilyesmi, ebedre ugyan azt mint most... Este kenyér,szendvics vagy bundaskenyér vagy valami laktato..szintén tejtermék kevés..össze vissza kapdosva éy egészségtelent.. beultunk moziba vagy elmentunk valahova,vagy nyaron strandon langos vagy este hamburger :( szoval magamnak is szörnyű visszaggondolva,illetve mozgas nulla,csak amit munkaba
2023. jan. 18. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Amíg nem számolsz ténylegesen kalóriát, tök mindegy.
2023. jan. 19. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!