Kasza Tibi féle diéta működik?
Szeretnék kicsit lefogyni,és érdekelne,hogy vajon a Kasza Tibi féle diéta működik-e, vagy inkább ne is gondolkozzak rajta?
Gondoltam arra is,hogy felkeresek egy hozzá értőt,és iratok vele étrendet meg edzés tervet. Nem tudom melyik lenne jobb.
Hallottam róla. Egyértelműen koplalásra épít, szóval valószínű az emberek többsége fogyna tőle, ha követné. Hogy hosszútávon mennyire fenntartható, és mik lehetnek a mellékhatásai, az már egy másik, de sokkal lényegesebb kérdés.
Én, régebbi fogyási kísérleteim során sokszor koplaltam, mert akkor mèg nem ismertem más módszert, így elárulom, nem fenntartható,( azaz hiába fogy le az ember valamennyit, vissza fog hízni, mert hosszú hónapokig, évekig, egy életen át kb lehetetlen betartani), továbbá nem egészséges, és durva, kellemetlen mellékhatásai is lehetnek az ilyen diétáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!