Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A Szafi dieta miért így...

A Szafi dieta miért így működik csak?

Figyelt kérdés
Olvasom a kommenteket hogy mindenkinek sikerül, mennyit fogytak. De hogy lehet hogy ennyi embernek sikerül? Meg azt írta Szafi hogy mással nem működik.. de ha más tésztát teszek bele ami ch csökkentett akkor miért ne működne?

2021. febr. 17. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugyanannyi kalóriát és tápanyagot viszel be, mint a Szafi étrendben, akkor ugyanannyit fogsz.
2021. febr. 17. 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván működhet mással is, de a Szafinak el kell adnia magát, hogy csak és kizárólag az ő cuccukból vegyél minél többet :) Sima marketing.
2021. febr. 17. 14:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem szaffit. Nagyon jó termékeket csinál, ilyen gyorsan diétás meg minden mentes sütit nem lehet készíteni csak vele:)

Viszont ez a diéta.. Hülyeség hogy csak az ő puffasztott hajdináját lehet enni, meg csak az ő Ch csökkentett tésztáját. Dehát valamiből neki is meg kell élnie.

Meg ez annyira relatív hogy kinek mennyit kell enni: előír 3 tortillát egy napra, simán lehet hogy egy férfi embernek kevés.

Illetve az étrendje se valami jó. Nem azt mondom hogy nem lehet szaffis lisztekből palacsintát, meg szilvás gombócot enni, de hogy csak ezekből álljon az egész napom na az durva. Inkább alternatívaként használom a lisztjeit.

Még annyi, hogy a reggelije se tetszik, azt hiszem pár szem medjood datolya, meg forró csoki vagy kávé, esetleg egy turmix egész délelőtt. Sokkal inkább jól lakók 2tojással meg egy szelet teljes kiőrlésű kenyérrel, mint pár szem datolyával meg egy kávéval

De ez csak az én véleményem

2021. febr. 18. 08:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, anya fogyott vele sokat, de én nem tudom hogy bírnám azt a sok tortillat. De elvileg amúgy írta hogy férfinek +1 mehet. A reggelire 1 szem datoja a turmix: 30g protein 1 banan egy grapefruit leve spenót. Nekem régebben nagyon szimpi volt de amióta egyre több a termék kezd megváltozni. Instan múltkor az a produkalasa abban a parducos ruhaban szörnyű volt. Most erzem hogy a pénzre hajt. Pl írta hogy vegyünk bagett lisztet pizza napra de a hónapra volt 1 max 2..
2021. febr. 18. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok. Végülis így korrekt hogy férfinak +1 mehet, meg a reggeli se olyan rossz tápértékű.

Viszont sajnos szaffinál is az kezd látszani mint a Norbi updatenél. Az kerül előtérbe hogy az ő termékeit vedd meg, a pénz lesz a központban.

Végülis a szaffi diéta talán az egyik legnormálisabb diéta, amit a nagypublikum követ.

Én ajánlanám neked, hogyha ugye a szaffis nem vált be a Biotech USA honlapján az étrendeket. Ha nem szeretnéd szaffi termékeit megvenni, ami lássuk be nem olcsó mulatság, akkor a Bioteches étrenddel is szépen tudsz majd fogyni. :)

Persze alkalmanként ha megkívánsz egy kis muffin vagy pizzát, nyugodtan egyél szaffisat, de én azt mondom felesleges csak azt enni állandóan

2021. febr. 18. 11:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Tegnap este végül rendeltem pár dolgot 😂 egy ch csökkentett bagett lisztet meg palacsinta lisztet, bár az nem szafis. Meg quinoa, köles kb ennyi. Nekem ez így tökéletes 😂😁
2021. febr. 19. 07:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Ch csökkentett bagettből próbáld ki a serpenyőt tortillát, meg a csíkos kiflit. Jókat rendeltél nagyon:) meg szerintem jó úton is vagy. Okosan beépíted a szaffis termékeket az étrended e, de nem csak azokon élsz
2021. febr. 19. 12:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Pont a tortillat csináltam meg 😂😂 igen, annyira nem szeretném tulzasba se vinni, ch csökkentett tésztát inkább tescobol veszek, több és olcsóbb is, meg szerintem finomabb 😅 Vannak olyan jó dolgok de pl pont a teszta,ripsz, hajdinatallér, datoja meg tea amire nagyon sajnálnék ennyi pénzt kiadni. Főleg úgy hogy olcsóbban is meg lehet oldani. Jó lenne fogyni végre mert ami gyógyszert szedek felhozott 25 kilót egy ev alatt🥺 Szóval hátha 😁
2021. febr. 20. 01:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztosan sikerülni fog, csak légy kitartó:) nekem is feljött kb 10kg. Most - 8nál tartok. Semmi különlegeset nem csinálok, csak sportolók lelkiismeretesen, meg egészségesen eszek:)
2021. febr. 20. 15:08
 10/10 A kérdező kommentje:
De ügyes vagy!! Kitartással sikerül minden😊 Remelem hamar lemegy majd az a 2 kiló is 😁
2021. febr. 21. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!