Nem a legrosszabb de röviden elég rossz minőség.
Hasonlítsd össze mondjuk egy GAL vitaminnal te is látni fogod az alap problémákat a biotechel arról meg, hogy mi van benne valójában és, hogy van formulázva azt hagyjuk is.
"hogy mi van benne valójában és, hogy van formulázva azt hagyjuk is"
Mintha ezt bármelyik másik vitaminnál (akár a GAL-nál) lehetne tudni. Mindegyik azt ír rá, amit akar.
C vitamin pont az, amit felesleges szedni. Kevés kell belőle és azt simán be tudod vinni étellel. Ha többet viszel be, mint ami kell, akkor úgyis kipisiled, nem tárolja el a szervezet.
De ha nagyon akarsz, vehetsz drogériákban, gyógyszertárakban olcsón. Az egyik legolcsóbban előállítható vitamin. Vagy veszel egy citromot, narancsot, stb. és megvan a heti C-vitamin beviteled más vitaminokkal együtt.
Én őszintén mondom, hogy sosem értem az ilyen jellegű kérdéseket.
Mit jelent az, ebben a kontextusban, hogy "minőség"? Mintől lesz egy GAL c-vitamin minőségibb, mint egy Bioteches, vagy akármilyen másik?
Hogyan kell mérni a minőséget?
A másik:
"A probléma csak az, hogy én szedek ashwagandát, magnéziumot, b vitamint, bcaat, aminót, fehérjét, stb egy rakás pénzt költök ilyenekre, mert muszáj"
Miért muszáj? amiket felsoroltál, a fehérjén kívül nagyjából semmi értelmük (ha versenydiétán vagy, az más).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!