71 kg ot mennyi ido alatt lehet fogyni ?
Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 13:41
1/14 anonim válasza:
Az attól függ, mekkora deficitet tudsz tartani. De szerintem 1,5év kell neki
2/14 anonim válasza:
Attól függ mennyit mozogsz,és mennyire tartod be a diétát
3/14 anonim válasza:
Egyénfüggő. Függ az anyagcsere állapotától, az étrendtől, az aktivitástól, a nemtől, a kortól stb. Nekem 103kg 3 év alatt ment le, aztán 1 évig súlyt tartottam, és most még -3kg ment le az elmúlt hónapokban. Többet már semmiképp nem akarok fogyni.
6/14 anonim válasza:
Biztos nem megy túl hamar, a lényeg a kitartás.
...de ne sanyargasd magad túlságosan, inkább kérj tanácsot hozzáértőtől megfelelő taktikára.
Ha elszántad magad és elég kitartó vagy, akkor sikerülni fog, és, ha jól csinálod, a hosszútávú egészséged és közérzeted is javul.
7/14 anonim válasza:
Az biztos, hogy években kell mérni. De a fogyás nem lineáris, így pontosat meghatározni lehetetlen. Lesznek gyorsabb, lassabb időszakok, lesznek stagnálások. Viszont csak akkor jitsz a végére, ha elkezded, és következetesen csinálod azokat a dolgokat, amik fogyáshoz vezetnek, és tanulsz a hibáidból, mert bizony lesznek.
9/14 anonim válasza:
Amennyi idő volt felszedni plusz még néhány hónap.
10/14 anonim válasza:
Attól is függ hány kg vagy.
Ha 200 akkor könnyen, ha 90 akkor azért elég nehéz és durva kimenetelű lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!