Széles a derekam mit tegyek? 17/L
#4 köszi, tanultam mégpedig azt, hogy vannak emberek, akik megeszik a szar marketing szöveget… gondolom a CH is rossz, ha fogyni akarsz ugye? :)
2es voltam.
"Válogatott sportoló is vagyok"
Az egész kérdés kamuszagú.
Válogatott sportoló nem itt kér tanácsot. Nagy valószínűséggel tud helyesen írni.
Nem tudom mit sportol. De 2023 van.!:) Bármit sportol válogatott szinten(!), a sportszövetségeknél/szakosztályoknál rendelkezésre áll sportdietetikus vagy táplálkozási szakértő ,és az edzőjével lazán leveszik azt a 4 kg róla.
" 2 hét alatt le kellett fogynom 4 kilót"
Tehát olyan sportról lehet szó ahol, a nevezéshez/induláshoz 58Kg-ról 54Kg-ra kellett "bemérni" mérlegelni. (4Kg)(!):)
Lazán megoldható néhány nap alatt.
Táplálék , vízbevitel-- szigorú felügyeltével/kontrollal (!!!) nehogy keringési vagy más gond legyen, de ez szinte kizárt a szakemberek miatt.
Szauna- és megfelelő tréner , még izomveszteség nélkül is eltüntetik a 4 kg felesleget.(vagy csak minimális izomvesztés)
Még visszatöltésre is lesz idő.
Ja és még valami kedves Kérdező.! "Széles a derekam mit tegyek?"
A csípőcsont a medencecsont jobb és bal oldali része azon már nem tud senki változtatni. ( anatómia!!!) A rá és fölé Derék(!!!) részi zsírból tudsz speciális gyakorlattal, zsírt égetni . Akár "darázs" derekat is tudsz magadnak csinálni speciális gyakorlatokkal. A szakosztályoknál elmondják , hogyan kell.
Jöhet a lepontozás. MKKSZ.
6#
Egy random cikket belinkelni semmi értelme. Én is tudok weboldalt csinálni és hülyeségeket írni oda :)
A hullahopp nem éget zsírt, nem épít izmot.
Zsírt égetni kalóriadeficitben tudsz, izmot építeni pedig kalóriatöbbletben optimálisan. Ennyi a titok.
De, ha annyira biztos vagy abban, hogy a hullahopp zsírt éget és izmot épít/karcsúsít, akkor szeretnék egy pubmedes tanulmányt látni erről, nem pedig valami random magyar szenny femina vagy nők lapjához hasonlót :)
Ha olyan okosnak hiszed magad és biztos vagy magadban, akkor miért nem te linkelsz nekem olyan hűűű.. de nagy tudományos cikkeket, amiket te kérsz? Bizonyítsd, hogy neked van igazad és nem nekem. Nekem itt te ne ajánlgass oldalakat, hogy én keressem meg, ennyi erővel már akkor azt a cikket ide is tehetetted volna. De gondolom ilyen cikk nem is létezik, úgyhogy kár a gőzért.. majd hiszem, ha látom, nem fogok helyetted melózni.
nem a 13-as vagyok, de akkora arcod van a semmire, hogy az hihetetlen.
tessék, itt van egy, elég, ha a bevezetőd elolvasod (úgysem fogod az egészet), ami kimondja, hogy mi kell az izomépítéshez.
ha nem tudsz angolul, akkor így jártál-tudományos cikkeket akartál, ezek magyarul nem léteznek.
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mi kell az izomépítéshez, hanem arra, hogy bizonyítsátok tudományosan, hogy a hullahoppkarikázás nem vékonyítja a derekat.
Várok türelemmel.
Egyszerűen képtelen vagy felfogni, hogy nem különböző sportok vékonyítják a derekat, hanem a kicseszett kalóriadeficit.. :D
Kezdem azt hinni, hogy trollkodsz, de elnézve, hogy még vannak olyan emberek, akik hisznek Schobert Norbinak, a Te eseted sem annyira hihetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!