Túl széles a derekam. Nagyon zavar. Mit tegyek hogy ne legyen ennyire széles?
Hullahopp karika semmire nem jó, kivéve akkor ha te profin akarsz hullahopp karikázni!
Elsőnek nézd meg, hogy mitől széles? Zsíros? Vagy alkati adottság? Ha befeszítesz a tükör előtt és ugrálsz azonnal kiderül. Ha lötyög akkor az zsír...
Ha zsír, akkor tudatom veled, helyi zsírégetés nincs! Ami neked kell az teljes testes edzés (guggolás, húzódzkodás, tolódzkodás stb..) és/vagy súlyzózás. De mindez csak egy dolog mert diéta nélkül semmire sem mész!
Szerintem azért próbáld csak ki a hullahoppkarikázást, akár filmet is nézhetsz közben, nem megerőltető.
És hasznos! Nem lehet véletlen, hogy egy kiadósabb karikázás után izomlázam van az egész hasfalamban és a hátizmaimban is...
hullahopp karikás (hölgy?) !
szerintem meg talán.. nincsen összefüggés az izomláz, a széles csípő, illetve a zsírleadás között?
engem meg több 1000-szer (!!) rúgtak combon, és az idegpont felett nem tűnt el a zsírréteg. nyilván elég lenne egyszer késsel nekiesni "masszírozni" és teljesen más helyzet lenne, de az emberi test szövetei, komoly roncsolás nélkül relative állandóak, helyhez kötöttek!
vérre nem vonatkozik, az kimondottan folyékony, alacsony viszkozitású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!