Mit tegyek hogy széles csípőm vékony derekam és vékony combom legyen?
Ilyen alakom van kb.^
És ilyet szeretnék
Aki jártas a témában esetleg tudna segíteni hogy milyen edzést kövessek vagy diétát vagy bármit? Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek.
16/L és lovagolok versenyszerűen
A genetikán nem tudsz változtatni, mindenki abból dolgozik, amilye van. Egyébként nincs rossz testalkatod és 16 évesen nagyon sokat fogsz formálódni akár 20 éves korodig. Javaslom, hogy korban hozzád illő személyekhez hasonlítsd magad, mert akiket belinkeltél szerintem kicsit idősebbek lehetnek. Egyébként simán csak vékonyak ahogy látom. Ha valakinek vastag a csontozata, annak sosem lesz ilyen alakja:)
Szerintem diétáznod teljesen felesleges, nem szabad éheztetni magad (mint itt sokan) és nem is vagy túlsúlyos. Én súlyzós vagy saját testsúlyos edzést ajánlok. Mivel 16 éves vagy, ezért tudom, hogy sokszor nincs 10k edzőteremre egy hónapban, de én anno a fegyencedzést csináltam (saját testsúlyos edzés), illetve interneten kerestem edzős videókat otthonra és súly helyett 1 literes vizeket használtam. A BodySelect youtube oldalán elég jól voltak a beachbody videók nőknek, azt mindenképp javaslom ha már edzeni szeretnél! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!