Széles a derekam mit tegyek? 17/L
#1 azzal max izmot pakol a zsír alá, nincs helyi zsírégetés.
Kérdező:
Szerintem a 2 hét 4kg amit ledobtál a könnyűsúly miatt, max víz, salak meg egy kis izom mehetett le, zsír nem sok, ezért nem fogytál onnan…
Kis deficit, hosszabb tavon, az valószínüleg működni fog.
"azzal max izmot pakol a zsír alá"
Most elképzeltem, ahogy Arnold beépítette a hullahoppot a programjába, mert azzal "izmot pakol" magára :D :D
Csak, hogy ma is tanulj valamit:
Derékvékonyítás következik be hullahoppozás során, nem izomépítés.
4-es
se derékvékonyítás, se izomépítés nem "következik be" a hullahoppozás során. Derékvékonyítás akkor történik, ha a gyakorlatot végző tartós kalóriadeficitben van és fogy, ezért a derekáról is fogy, tehát az vékonyodik. Ami még történhet, hogy bizonyos mértékben megerősödnek a törzsizmok (nem az izomtömeg növekszik, ez csak erősödés), ami talán egy kicsit optikailag "feszesebbé" teszi a derekat. talán.
És te is tanultál ma valamit.
"Mindamellett, hogy használatával javíthatunk a keringésünkön és serkenthetjük az emésztésünket, rendszeres használat mellett akár néhány centitől is megszabadulhatunk deréktájékon."
Bocsika, de mi lenne, ha levetkőznéd a betanult sémádat és kicsit frissítenél a rendszeren? 😉
Már két cikket is belinkeltem neked, de te tovább keresgélhetsz. Nem gondolod, hogy véletlenül te tudod rosszul, és csak itt adod a hű de okosat?
Annyira kivagyok az okoskodóktól, próbál marha tudományos lenni és egy ellopott, kiragadott szöveget szajkóz, de a valóság más! A hullahopp karika csodákra képes, valóban vékonyabb lesz tőle a derekad, lapos a hasad.
Amúgy egy válogatott sportolónak hogyhogy nincs profi edzője, aki tudna jó tanácsot adni? Ez az oldal tele van hülyébbnél hülyébb tanácsokkal, amit unatkozó tinik írnak….
"Miért éppen hullahopp karikával érdemes karcsúsítani a derekat?
Ha vékonyabb derekat szeretnél, akkor meg kell szabadulnod a zsírfeleslegtől, azaz kalóriákat kell leadnod. Minden olyan tevékenység ideális erre, ami felpörgeti a pulzusodat, a hullahopp karikázás pedig ráadásul még szórakoztató is."
Mindegy, hogy milyen megoldással kerül valaki kalóriadeficitbe. Az is lehet, hogy annyit eszik valaki, hogy a hullahoppozással elégetett kalóriákat visszaeszi.
6-os (5-ös vagyok - meg 3-as), én nem okoskodtam, csak tényeket írtam le. Az okoskodást te kezdted, amikor beközölted a 2-esnek, hogy "ma is tanult valamit" - úgyhogy csak megismételtelek, hátha visszaveszel at arcból. De nem, még jobban tolod. Tényleg, már két cikket is belinkeltél? Hát, akkor jobb mindenkinek feladnia, még aki ezt tanulta, annak is el kell ismernie egy hullahopp-karikákat árusító bolt szakmaiságát a kérdésben. :) Ne legyél már nevetséges. Nem, nem kell keresgélnem, ez a szakmám, köszi.
Tudományos "próbáltam" lenni? Ugyan mikor? Ellopott, kiragadott szöveg? Hol láttad ezt? Neked agyadra ment a pénteki buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!