168-170cm között vagyok és 54kg de kövérnek látom magam mit tegyek?
Figyelt kérdés
2023. máj. 17. 08:29
1/19 anonim válasza:
Fogynod semmiképp nem kell, nem tudom, hogy hol látod magadnak kövérnek, de az edzés soha senkinek nem érthat :)
2/19 anonim válasza:
Dobd ki a tükröket. Olcsóbb, mint pszichológushoz járni.
3/19 anonim válasza:
Ha 170 centivel 54 kiló vagy, és kövérnek látod magad, az nyilván pszichológiai eset, úgyhogy mindenképp keress meg egy szakembert, ő simán tud segíteni!
4/19 qkker1 válasza:
Sürgősen keress egy pszichológust!
5/19 anonim válasza:
Tessék: [link]
Ezt hívják testképzavarnak. Ez egy súlyos pszichés betegség, ami miatt szakemberhez kell fordulnod.
6/19 anonim válasza:
Gondolom a "kövér" jelző csak egy túlzás volt a kérdező részéről vagyis remélem.
Emellett simán lehetséges, hogy ilyen arányokkal is lehet rajta némi felesleg, én 170cm 52kg vagyok, de a combomon és a hasamon is lenne miből fogyni vagyis inkább formásodni.
7/19 anonim válasza:
Lehet, hogy edzetlen, izomtalan, vagy. Azon sporttal lehet segíteni.
8/19 anonim válasza:
Inkább amorf lehetsz, mint kövér.
9/19 anonim válasza:
Szedjél fel 40 kilót, akkor igazad lesz.
10/19 anonim válasza:
Vegyél karcsúsító tükröt, régen a Vídámparkban volt ilyen, nyilván gyártanak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!