Melyik a kevésbé hizlaló/egészségtelen az alábbiak közül?
Általában igyekszem figyelni, mit egyek, de most nagyon megéheztem, és csak az alábbi lehetőségeim vannak:
Zsírszalonna vagy tepertőkrém paradicsommal
Instant tésztás leves
Csokifagyi
Én a legelső opció felé hajlok ezek közül.
en az elso opciot ettem volna.
a legtermeszetesebb es egeszsgesebb ezek közül.
a levestol en nem telitodom el plane ha ilyen zacskos kaka. a csoki fagyi meg eleve nem arra van hogyha ehes vagyok
"elso opciot ettem volna. a legtermeszetesebb es egeszsgesebb ezek közül"
A zsírszalonnát és a tepertőkrémet természetesnek és egészségnek nevezni azért mókás. Ezek ipari ultrafeldolgozott tápanyagnélküli vackok, amiken a paradicsom valamennyit tud segíteni, de egészségesnek ezt a menüt ne nevezzük. Egyetlen étkezésen senkinek nem fog múlni se a fogyása, se az egészsége, de rendszeresen ilyen élelmiszereken élni dietetikailag erősen ellenjavallt.
"Általában igyekszem figyelni, mit egyek, de most nagyon megéheztem, és csak az alábbi lehetőségeim vannak"
"rendszeresen ilyen élelmiszereken élni dietetikailag erősen ellenjavallt." Szövegértelmezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!