Melyikre gondolsz? Arra a tasakos 2 az 1 változatban? Abban a net szerint 68 kalória van (legalábbis az egyik változatnál, nem tudom, hogy elérhető-e több változat is). A folyékony édesítőkben pedig nemigen szokott kalória lenni, illetve ha a két ujjnyi tejet ugyanúgy értelmezzük, akkor az is elenyésző mennyiség lehet. Viszont ha 4 darab tasakosat megiszol, akkor az legalább 272 kalória. Ha nem vagy kalóriatöbbletben, akkor belefér ez a 4 kávé, de ha kalóriatöbbletben vagy, akkor vagy csökkentesz ezen a kávé mennyiségen, vagy másból viszel be kevesebbet. Amúgy meg szerintem az instant kávés verziókban, szóval azokban az üveges verziókban minimális a kalória.
2022. nov. 13. 00:23
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, az üvegesre gondoltam, nem a tasakosra.
2022. nov. 13. 00:36
3/5 anonim válasza:
#1-es vagyok.
Szerintem az üvegesben nem igazán van kalória, legalábbis én így tudom. Az ilyen 2 az 1-ekben is csak azért van kalória, mert abba még beleraknak cukrot, meg minden fenét. Viszont a rendes instant kávékban általában nem raknak semmi ilyesmit, és magában a kávébabban pedig minimális a kalória. Szóval igazából ami itt igazából tartalmaz kalóriát, az a tej, viszont általában 44-62kcal van 100 ml tejben (attól függ, hogy hány százalékos), de ha tényleg minimálisat raksz bele, akkor nem nagyon változtat a dolgon.
2022. nov. 13. 00:51
4/5 anonim válasza:
Először is korlátozd magad napi 1kv-ra
A kv egyébként is növeli az étvágyat
2022. nov. 13. 08:14
5/5 anonim válasza:
Fogyás szempontjából ez nem nagy mennyiség, nem ezen fog múlni. Egészség szempontjából a túl sok koffein káros, de az nem derül ki az írásodból, mennyi lehet ebben, lehet hogy nem vészesen sok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!