A fenekemböl és a belső combomból szeretnék fogyni. Hogyan csináljam?
sajnos a fenekem eléggé kikerekedő a belső combomon pedig van egy kicsi fölösleg(télleg kicsi) ezzel nem is lenne gond csakhogy lapos a hasam és igy aránytalanul nézek ki.valaki tudna nekem irni valami diétát vagy tornagyakorlatot akár linkelni valamit?
(eddig elkezdtem a heti 1xmásfélórás röplabdát és a heti 1x 4órás jégkorcsolyát.)
Szia!
Nem fogsz tudni adott helyről fogyni. Aerob típusú mozgásra van szükséged, és diétára.
A röplabda leginkább kardiovaszkuláris edzésnek illik be; a jégkorcsolya nem tudom, hogy miről szól... :)
A testzsírszázalék csökkentéséhez hosszan tartó, monoton mozgás kell. Ilyen az erőltetett gyaloglás, esetleg könnyű kocogás, kerékpár, stb. Ha mozgás közben kb. 130 fölé megy a pulzusod és zihálva lélegzel, nem fogsz fogyni zsírból, max. a glikogénraktáraidat üríted. Ha ez elfogy, könnyen izomból is fogyhatsz, mert abból könnyebben nyer energiát a tested.
Diéta sokféle van, de kb. az a lényegük, hogy olyan ételt fogyassz, amiben nincsenek egyszerű szénhidrátok. A cukor meg finomliszt pl. felejtős. Alacsony glikémiás indexű ételeket egyél!
Hogy hová hízol, az eléggé alkati, vagyis genetikailag meghatározott dolog.
Diétás kaja és aerob edzés. Sok sikert!
(Lehet, hogy a jégkorcsolya jó, de nem vágom, mit takar.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!